Sevgili dostlar merhaba, rüchanlarýmý kendim satabiliyormuyum, yoksa aracý kurumu mu aramam lazým
Sevgili dostlar merhaba, rüchanlarýmý kendim satabiliyormuyum, yoksa aracý kurumu mu aramam lazým
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
"Pay Tebliði (VII-128.1)" in "Halka açýk ortaklýklarda yeni pay alma haklarýnýn kullandýrýlmasý" baþlýklý 22'nci maddesinde;
"(1) Yeni pay alma hakkýnýn kullanýmýnýn, izahnamenin ilanýný takip eden on gün içinde baþlatýlmasý zorunludur.
(2) Paylarý kayden izlenen halka açýk ortaklýklarýn yeni pay alma hakký kullanýmý, kaydi sistem esaslarý çerçevesinde gerçekleþtirilir.
(3)........
(4)....................ve paylarý borsada iþlem gören ortaklýklar için ise on beþ günden az altmýþ günden fazla olmamak üzere izahnamede belirlenen süre ve esaslar dahilinde kullanýlýr. ............" hükümleri kapsamýnda en az 15 gün ancak en fazla 60 GÜN olabilmektedir.YTD.
Saygýlar sunarým.
Kent gýda
Piyasa deðeri 60 milyar tl
Özsermage 537 milyon
Kar 77 milyon
Açýklanan % 629 mu ne bedelli
Eller tekrar cebe gidecek
Bedelli beklentisi bitince ne olacak.
Çok kimse aðlar çok...
Bu firma ülkerden büyük mü..
Piyasa deðeri 7.8 milyar
Özsermaye 4.9 milyar
Kar 460 milyon.
Hisse Ve bist 30 da
Topkapýyý yýksa þehirin içinde olan fabrikalarýn oraya evler yapsa köþeyi döner
Kentde ne var þiþli bomanti de fabrika mý
Çok kimse aðlar çok...
Tahmininimdir.
Spk hisseye her türlü baskýyý yapmýþ deðerleri göstermiyor brüte koymuþ en aðýr yaptýrýmlar var.
Hesaplarým beni buraya getiriyor.
Yazýk olur diye üzülüyorum.
Uyarmak istiyorum.
Yoksa tabiki siz bilirsiniz.
Herkes olumlu düþünebilir.
Sadece Bende farklý pencereden düþünün diyorum.
Alsat yatýrým yap yapma her þey sizin fikrinizdir
300 den beri ayni terane caĺýþ seninde olur.beklenti devam ediyor.qnbfb qmbfl aylardir ucuk fegerlerde git ordada uyar.amma yatirimci dostu var.siz gelirken bu insanlar gidiyordu.piyasa degeribe takilmamak.lazim.ulkerin lot sayisina bak.bizene ulkerden.elma ile armutu kiyasliyosun.herkes kendi lararini verrcek.ytd
Yer Ýmleri