Hocam yýllardýr HSBC takasýnda olan mal neden o tarafa aktarýldý sizce.SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu gece sadece o olayý düþündüm. Acaba neden diye? 2milyon lotu satamazlar! lakin bedellisi için 7500 lotu satabýlýrler(7,59 tl odemek için) izahanama de yazdýgý gibi halka arzý yapýkredý bankasý yapacak belki ykredi daha cazip gelmiþte olabilri. ama bedelli oncesý mýde bulandýrdý...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Genelde bedellilerde þirketler hisse satýp rüçhan toplama yoluna gider. Burada yapý kredi hisse satýp rüçhan toplayacak . Elinde olmayan ile tahtayý yapamaz. Süreç normal gibi yine de iyi takip gerekiyor. Hayýrlýsý olsun . Ytd.
Þu gün belli olsada bir an önce tamamlansa, telegramda gruba girdim konuþlara biraz ortak oldum nevrim döndü telafuz edilen rakamlar bu seviyelerden hisse aldýrmalar, aman yarabbým ya ben 0 maliyetle taþýyorum ama stress yapmya basladým . 2400 den adamlara tavana yazýlýn diyip aldrýmak nedir? hayýr alanda aptal ya kardeþim 1 lotla 2 lotla ayakta tutamazsýn tahta yapýcýnýn vardýr býr planý!
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
DEDÝÐÝNÝZ GÝBÝ..
tam bölünme öncesi ve yapý kredi.. baþrol rüçhanlarýn mý olacak
Yer Ýmleri