gECEN SEFER GONDERMEDILER BU KAP CEZA ALDIK! HAMINA KODUKLARIM ISINI ADAM AKILLI YAPMIYOR KI! PAZARTTESÝYÝ BEKLEYELIM BAKALIM NELER OLACAK NASIL OLSA BRUTTEN CIKACAGIZ!
gECEN SEFER GONDERMEDILER BU KAP CEZA ALDIK! HAMINA KODUKLARIM ISINI ADAM AKILLI YAPMIYOR KI! PAZARTTESÝYÝ BEKLEYELIM BAKALIM NELER OLACAK NASIL OLSA BRUTTEN CIKACAGIZ!
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
[QUOTE=Sasa500;4718618]gECEN SEFER GONDERMEDILER BU KAP CEZA ALDIK! HAMINA KODUKLARIM ISINI ADAM AKILLI YAPMIYOR KI! PAZARTTESÝYÝ BEKLEYELIM BAKALIM NELER OLACAK NASIL OLSA BRUTTEN CIKACAGIZ![/QU
1 aydýr aðýr aksak geldi buralara.. tam piyasa koþullarý pazartesi hayýrlýsý olur inþallah
Bugün eksi giden endekse, cuma stresine raðmen tavanda iyi direniyor. Rüçhan önemsiz benim için. Ana hisseye bakýyorum benPazartesi bol þenlik olur zaten.
pazartesiye güvenme bol bol 31 yakar ****nin evladý :D
Namýk Kemal
35000 alýcý acýldý 10 k gýttý güzelllll
Namýk Kemal
SPK'nýn her türlü ceza verdiði ve kontrolündeki yerde olaðandýþý fiyat nasýl olabilir ki?
Bu açýklama, mevcut fiyat artýþlarýnýn doðal talep- arz durumuna göre geliþtiðinin ilaný aslýnda.
Þirket ve SPK aslýnda "bu fiyatlar piyasada oluþuyor" açýklamasý.
Bugünkü satýþlarda Ak ve garantiyi gördüm. Alýþ için kimilerine düzeltme hareketidir.
Daha þimdiden alýcýlarýn sayýsý artmýþtýr.
Hareket devam eder bence.Çünkü 3.990 larý maliyetine yazan alýcýlar destek olacaktýr.
YTD.
Kent tavan yaparsa yani 543 TL
Kent r 3530 TL olmalý
Bakalým olacak mý?
Herkese bol kazançlar...
Birleþme olmadan verirlerse o zaman iþ kötü Aslan çimentoda olmuþtu bu hafta dikkat ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri