R deki Hacimsiz dususu nasil yorumlariz ustalar. Anasi herturlu tedbir kapsamina alinmisken ozellikle..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
R deki Hacimsiz dususu nasil yorumlariz ustalar. Anasi herturlu tedbir kapsamina alinmisken ozellikle..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
simdi bi iþlem söyleyecegim bakalým kimler hissemizi iyi takip ediyor ben ne diyorum
17507861/6,59=2656731 sair burada ne diyor?
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Aranýza yeni katýldým, bedelli süreci hakkýnda bilgi verebilir misiniz
halka açýklýk oraný artýþa geçmiþ mi tekrar 0.17 den 0.23 gelmiþ eski orana kadar satarsa aðalar daha düþüþ sürer nacizhane ön görüm
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Daha önce sorulup cevaplandýysa kusura bakmayýn,
Ýki sorum var:
1. Kent R internetten iþleme açýk mý kapalý mý? Garanti'den alýp satabiliyorum diyen arkadaþlar var. Bazý aracý kurumlarýn uygulamalarýnda ise Kent R yok yani kapalý.
2. Kent R'yi ana hisseye dönüþtürme iþlemi kaç gün sürüyor? Bu konuda da bir görüþ birliði yok. Bazý kurumlarda 1 hafta bekleyen olmuþ, genel kanaat 2 iþ günü sürdüðü yönünde, ancak gün içerisinde yapýyorum diyen de var.
3. R'yi E'ye gün içerisinde dönüþtürebilen arkadaþlar, hangi kurumla çalýþtýklarýný paylaþabilirler mi?
Þimdiden teþekkürler.
1 Kent rüçhan lotunu, normal KENT hissesine dönüþtürmek için kaç TL para gerekiyor?
Yer Ýmleri