Meksa'nýn dün 376'dan* aldýðý 10-12bin malý sabahtan milletin kucaðýna boþaltacaðýný dün söylemiþtim. Nitekim açýlýþta 600 küsür lotu satarak baþladý ama alýcý gelmeyince mecburen frenlemek zorunda kaldý. Öðleden sonra 404 üzerinden parça parça satýþý, hedef fiyatýný gösterdi bize. Bugün 404 üzerinde saðlam alýcý çýksaydý meksa elindekini alanýn kucaðýna býrakýp dibe sürecekti. Þimdi evdeki hesap çarþýya uymadý, elindeki 10000 lotla baþbaþa kaldý. Yarýn bir dip daha görürsek bu malý bizle birlikte en az 1 hafta taþýmak zorunda kalýki bunu isteyeceðini sanmýyorum. Yarýn eþekler gibi tahtayý yukarý sürmek zorunda þimdi. Ama yukarý gitsede elindeki 10000 lotla tekrar buralara ineriz en iyimser haliyle. Tabi bu arada birde Global Yatýrým riski var onu hiç söylemiyorum bile.*
Dile kolay tam 7 gündür tabana dokunuyoruz. Bu kadar boktan tabloyu hiç görmedik bu zaman kadar. Tek emirdeki 6 dipte fiyatlayacaðýmýz bir bedelli vardý elimizde. Þuan oda yok maalesef. Bize bir balina lazým. Tahtayý yukarý sürecek, sahiplenecek, meksa gibi çantacýlara dur diyecek bir aða lazým. KY ile olacak iþ deðil. Sabýrla beklemeye devam.*
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri