Originally Posted by
meteak
Kuyas da buradan oraya giden ve orada yazan sasa diye biri vardý Kuyaþ da rüchan da mayak hareket etti diyordu kuyaþ bugün ana pazar hissesi kuyaþ Rüchan da 5 tl den alanlar þimdi 2 tl ye zor satýyor bu mu sizin ana pazar dediðiniz yer kuyaþ eski hisse si de 2.80 den inmiþ 2.28 e yüzde 20 düþmüþ oda bu mu þimdi ana pazar
Sasa500 ün yazdýðý yazý Kuyaþ da
Vallahý helal olsun r tahtasý manyak býr hareket ettý. Twiterde takeover mý ne dedýklerý bi sistem varmýþ cogunlugu ele gecýrýp hýssede soz sahýbý olmak ýsteyen býr gurubun hazýran ayýndaký acýklamalarýný okumustum. sallamamýstým ama suan r tahtasýný gordugumde parmak ýsýrdým helal olsun dýyorum.(ayhanozturk)
Þimdi de ýsýrýyon mu o parmaðý yüzde 50 düþmüþ millet kazýklanmýþ
Hemde Kuyaþ hissesin de hiç bir ceza yok kredili bile alýnýyor internet iþlemlerine de açýk sürekli iþlem de görüyor ama Kuyaþ Rüchan yüzde 50 düþmüþ ana pazar hissesi diðeri de Kuyaþ eski yüzde 20 düþmüþ 1 2 günde oluyor bunlar
Galiba anlama engelin falan var. yazdýgým gunku duruma bakmadan böyle salak sacma hitamlarda bulunma kýzdýrma beni!
ÝNSAN GERÝ ZERKALI OLSA SERBEST MARJLA YAPTIGI HAREKETI TAKTIR ETTIGIMI GÖRÜR. DEVAMINDA BIR TANE YORUMUM YOK! 40 TANE HISSEYE YORUM YAPIYORUM ELIMDEKI HISSELER LE ALAKALI BILGILENDIRME YAPIYORUM KIZDIRMA BENÝ GÝT ÖTEDE OYNA!
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Yer Ýmleri