1 eylülden itibaren 26 iþ gününde 16 kez dip gördü hisse. Bunun bir kýsmýnda tahta bozdu, bir kýsmýnda artýya geçti ama verdiði sýnav bu. Geldiðimiz noktada ortaya çýkan sonuçlar þu ;
1-Hissede 300-330 bandý alým bölgesi olarak sekillendi
2- Bilançoya daha 1 aydan fazla zaman olduðunu düþünürsek eðer - ki öyle
haber akýþý olmadan eski seviyesine gelmesi çok zor olacak (gelmez demiyorum)
3- Hisseyi alan balinalar çok kýsa süre içerisinde ellerinden çýkarýyorlar. O nedenle tahtayý en az 3 gün yönetecek ciddi hacimli bir aða ya ihtiyacýmýz var
4- Eskiler bir bir dokuluyor. Tahammül kalmadý artýk tahtaya. Bugün Osmanlý'dan satýlan 1700 lotun maliyeti 738 (bölünme öncesi) ( sataný biliyorum ama o ben degilim) —maliyetliler yavaþ yavaþ tükenecek bitecekler inþallah. (ben hariç)
5— Cezalarýn kalkmasý tahtada birþey deðiþtirmeyecek çünkü peþine pazar deðiþikliði belirsizliði var. Þirketten bir açýklama gelmezse ki gelmeyecek tahtanýn iþi çok zorbu noktada. O zamana kadar kesinlikle beklemeyi düþünmüyorum.
6- Birkaç gündür Vakýf'taki aðanýn pozisyonu önümüzdeki 1 haftayý belirleyecek muhtemelen
7- Ben en kötü senaryonun yaþandýðýný ve 300 altýnýn kesinlikle kalýcý olmayacaðýný dusunenlerdenim. Beyaz atlý prensimin 20000 lot kaldýrarak ilgiyi tekrar tahtaya çekeceðine inancým tam

Eger bu olmazsa ki olmama ihtimali yüksek ya hisseyle nikah kiyilacak yada inceden uzayacak insanlar.
8- sasa geri dön.
Saygýlar,
VOG-L29 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri