Teþekkürler sn cefaks
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Arkadaþlar kahve kýsmýnýn yabancýlar a satýldýðý haber var doðru mu?
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Kesinlikle Yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz. Kelin ilacý olsa Baþýna Sürer....
Arkadaþýn bahsettiði Kahve iþi 2015 den eski bir haber
08.08.2014 ve 16.02.2015 tarihlerinde yapýlan Özel Durum Açýklamasýnda duyurulan kahve portföyünün bir ortak giriþime devrine iliþkin olarak Acorn Holdings B.V. ve Þirketimiz nihai ana ortaðý Mondelez International Inc. tarafýnda yapýlan anlaþma yönünde, þirketimiz Kent Gýda Maddeleri San. Ve Tic. A.Þ. ile Jacobs Douwe Egberts TR Gýda Ticaret Sanayi Limited Þirketi arasýnda Varlýk Devir Sözleþmesi imzalanmýþ ve Þirketimiz 01.07.2015 tarihi itibariyle 35.815.000,00 TL + K.D.V bedel karþýlýðý ile kahve portföyünü devretmiþtir."
üstadým þirketi arayabildiniz mi? ben görüþmeler konusunda beceri sahibi deðilim de ondan sordum. ayrýca geçen yýl da þirket;sýrf 2. çeyrekte 4.1milyon kar açýklayarak 1.9 m zarardan 2.2 m kara geçmiþ.bu yýl da ayný karý yapsa bile( ocak ayýnda mondelez ihracaatlara % çok artýþ vereceðini yazmýþtý.) 7m kar yazar.zaten þimdiden yaptýðý karçok çok iyi. bakalým.
kardeþ siteden bir yorum yazýlmýþ: bu hisseye gireyim mi diye; verem kanser olmak istiyorsan gir diye yazacam,çekiniyorum....y.t.d.
çayýrovaiþi çok önemli...y.t.d.
Yatýrýmcý iliþkilerinde CEMÝL beyi mütakip defalar aradým adam sürekli dýþarýda
sekreter kýz cemil beyin sahsi mail adresini verdi ,yeni yatýrým konusunda ve bilmemiz gereken diðer geliþmelerin olup olmadýðýna dair bazý sorular yönelttim kendisine
bana döndüðünde yazdýklarýný burada paylaþýrým
Valla harikasý nýz arkadaþ lar forumdaki en mantýklý yatýrým cý kitlesi burda bu kâðýt ta sabýr metanet istiyor.
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Kesinlikle Yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz. Kelin ilacý olsa Baþýna Sürer....
Yer Ýmleri