Originally Posted by
Litlle
Abi klavye baþýna geçip bi deðer, 2 sayý öðrenen herkes tavsiye verme peþinde
Hisseleri sanki bir deðer mi oynatýyor yerinden 50 etken var.
Geçen biri yine kentin f/ksý çok yüksek alýnmaz diyor. Arkadaþým f/k ya o kadar güveniyor musun?
o kadar büyük bir etken mi senin için. Eminsen git 2 saat araþtýr f/ksý en düþük hisseyi al kaybetmezsin niye debeleniyorsun ki o hisse bu hisse.
O kadar uzman çözemiyor þu iþi, rapor hazýrlayana kadar canlarý çýkýyor. Belik bebelik iki deðer öðrenen tavsiye peþinde
Helal iyi tahlil etmiþsin
Eyvallah, hepimiz kentin fiyatýnýn yüksek oldugunu biliyoruz fakat bu hissenin halka açýklýgýnýn düþük olmasý ile bu fýyatlarýn normal oldugunu herkes bilmeli! uyarýda bulunan samýmý insanlara eyvallah! lakin bu fiyatlara piyasanýn alýþmasý gerekli
Bilanço meselesine geri dönersek, bu rakamlar az çok beliydi þirketimizin ceosunun açýklmasý gayet yol gösterici
KUR DOLAYISI ÝLE TR YAPILAN ÜRETÝMÝN BÜYÜK BÖLÜMÜ(RAKAM AKLIMDA DEÐÝL) AMERÝKAYA ÝHRAÇ GÝDÝYOR denildi. bu nedemektir?
4. ceyrek bilanço 3. ceyrekten daha iyi gelecek demektir. dolar kurunun yukarý hareketi bize yarýyor! yani ben size yýl sonu karýmýzýn 150mýlyon tl gelecek desem ne dersiniz?
BEN SÝZE SENEYE BEDELSÝZ VERECEK DESEM NE DERSÝNÝZ?
BU HÝSSE GÖZ ALTI PAZARINA DÜÞECEK( EGERKÝ SÜRE ARTTIRIMI GELMEZ ÝSE,%0,54 ACIKLIKTAN DOLAYI) FAKAT ONUMUZDEKI SENE BEDELSÝZ ÝLE YINE UST PIYASAYA GIDECEKTIR(BEN SAHSEN SÜRE UZATIMI GELECEÐÝNÝ DÜÞÜNÜYORUM
ÞÖYLEDÝKLERÝMÝ ÝYÝ ANALÝZ EDÝN AKLINIZIN BÝ KENARINA SOKUN DAHA ÖNCEDE DEDÝÐÝM GÝBÝ SIK YAZMAYACAGIM BAÞKA HÝSSELERE DÜÞÜNCESEL OLARAK AÐIRLIK VERDÝM SÝZE MUKEMMEL BÝR YOL GÖSTERÝYORUM VE HEPÝNÝZ ALLAH EMANETSÝNÝZ...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Yer Ýmleri