Bende Hsbc gözüküyor
Bende Hsbc gözüküyor
Kartonsan a bak hey be maþallah füze gibi gitmeye deVAM EDÝYOR 3 DEFA DEVRE KESTÝ YÝNE GÝDÝYOR ONA CEZA VERECEK BU ÜLKEDE KURUM YOK
Gördünüz mü tavana devam etmiþ bugün de KARTONSAN
o verilen þeyler abidik gubidik þeyler Ýnternet yasaðý getiremedikleri için yoluna devam edebiliyor Kartonsan
Kartonsan a da internet yasaðý koyacak baba yiðit yok
Þimdi de Ege Endustri de ler o tavana gitmiþ Yýldýz hisselere internet cezasý verilemiyor galiba
Kartonsan a ceza geldi diyemeyiz abidik gubidik þeyler gelmiþ internet cezasý almamýþ bunun kente faydasý yok ama çifte standart oluyor bir günde 3 defa seans durdurma cezasý alýyor Kartonsan ama internet yasaðý gelmiyor hisseye Yine yüzde 300 yükselen Kartonsan a bu yükseliþ esnasýnda hiç bir ceza verilmiyor yükseliþin bittiði nokta da abidik gubidik ceza geliyor bütün bunlar borsamýzýn güvenli bir yer olmadýðýný gösteriyor
Ayný durumda Eminiþ olsa anýnda internet yasaðý koyarlar veya kent olsa koyarlar ben bunu diyorum
kent korunan kollanan bir hisse deðil dir.
aksine üstüne gidilen bir hissedir.
kent e yatýrým yapan bunu göze almalý.
þimdi aralýkta diyelim interner cezasý kalktý.
benim öngörüm max 15 gün gene gelecektir.
buda hissenin gerçek deðeri ni bulmasýný art veya eksi engeleyecektir.
amaçta bu zaten hissenin yükseliþini yada düþüþünü engellemek hisseyi soðutmak.
kaldý ki bu cezalar kentten mükemmel iþledi..
aynýsýný tekrarlayacaklarýna idaa ya girerim..
ama unutmayýn ki;
piyasa cif tarafli öyle art +1 veya +2 kente beklemek artýk zor gün içi taban tavan yada eksi -5 artý +5 gibi yüksek marjlar olacaktýr ki oluyor ..
bunu bekleyen buna trade eden çok yatýrýmcý var
kenti seven dikenine katlanýr.
ytd.
Yer Ýmleri