Ayrýca rakip firma pazar durumu da var.Satýþlarýn maliyeti düþük kente göre esas faaliyet karý bu yüzden yüksek ama kurdan bayaðý karý yüksek olmuþ ama dönemin ana belasý olan þirket finansman giderleri karý kuþa çevirmiþ.
Kent paketleme yatýrýmý ile maliyetini düþürür diye düþünüyorum. Kente kardeþ mi yapsak acaba .....YTD.
Yatýrýmcý iliþkilerine pazar konusu yönetim kurulu,genel kurul zamanlarý ve gündemleri hakkýnda bilgi maili attým cevap gelince buradan paylaþýrým.Sizlerde bu konularda þirkete mail atabilirsiniz.
50 milyon lot hisse Kervan gýda bunun sadece 10 milyon lotunu küçüklere ayýrmýþlar bu lotu sana vermezler sana verecekleri lot 10 lot hisse gelir ben borsaya girince alýrým diyorsan orada da yedirmezler en yukardan verirler malý eline bir daha yýllarca bekleme ihtimali doðabilir çünkü borsa endeksi çok yükseldi aþýrý þiþmiþ bir balon var dikkat edin Ýþ bankasý gelmiþ 4 den 7 ye balonun büyüklüðünü gösteriyor tekrar 4 e düþmesi bence zor olmaz
Yeni çýkanlarý incele Dnsi 15 tl yi gördü þimdi 10 tl ye alan yok Yine Esen 22 tl yi gördü 18 tl ye alan yok o yüzden yakalanýrsan yukardan bir daha o fiyatlarý ne zaman görür bilinmez
Son düzenleme : meteak; 21-11-2020 saat: 18:24.
Aþaðýda tazý alýntýdýr Yýldýz pazara girmesi için.
"yýldýz pazara girmesi için halka arz payýnýn yüzde 5 olmasý zorunluluk deðil. Bizim hisse için 632 tl civari olursa lot fiyatý yildiz pazara girebiliyor. Yüzde 5 e gerek kalmadan"
Venus Z20 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Yatýrýncý
“Þirketimiz paylarýnýn borsa istanbul hangi pazar altýnda iþlem göreceði hususu, þirketimiz yönetimiyle direkt olarak alakalý bir konu olmayýp, borsadaki fiili dolaþým oranýndaki pay ile alakalý olup, dolayýsýyla þirketimizin %99,46’sýný elinde bulunduran ana hissedarýmýzýn ilave pay satýþý kararý alýp almamasýyla doðrudan alakalýdýr. Mevcut durumda ilave pay satýþýna iliþkin ana hakim hissedarýmýz tarafýndan þirketimize intikal eden bir karar bulunmamaktadýr. Bu hususta bir karar alýnmasý durumunda KAP üzerinden kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýz bilgilendirilecektir”
Þirketimiz Yönetim Kurulu Toplantýsý ile ilgili olarak bilgi edinme kapsamýnda deðerlendirilmemekte olup sorunuza ne yazýk ki cevap verememekteyiz.
Þirketimiz Olaðan genel kuýrul toplantýsý yapýlmýþ olup alýnan kararlar KAP ta duyurulmuþtur. Yakýn zamanda planlanan bir genel kurul bulunmamaktadýr.
Beyhan Armaðan
Investor Relations Responsible
From:
Sent: Saturday, November 21, 2020 9:25 AM
To: DL MDLZ TR IST Yatirimci Iliskileri <yatirimci.iliskileri@mdlz.com>
Yaz aylarýnda bu baþlýk çok daha canlýydý. Þimdi sakin, bir þey mi kaçýrdým acaba?
Yer Ýmleri