169 bile yapmadý...Demekki alýcý yok,birþeyler dönüyor bilemiyoruz,bu þirket döviz basýyor yatýrýmcýya yazýk günah.
![]()
169 bile yapmadý...Demekki alýcý yok,birþeyler dönüyor bilemiyoruz,bu þirket döviz basýyor yatýrýmcýya yazýk günah.
![]()
168 oldu...Ýsterse 0 olsun yine satmam tahtacý,patron bozuntusu en fazla 85. tlem gider
![]()
167 kapattý..Borsa 1-2 puan çýktýkça buda ayni oranda düþüyor,dibi delindi dipsiz kuyu oldu,burada amaç ne sökemedim hala...Acaba tahtacý dediðimiz kiþi patron olmasýn sakýn !!!,çünkü borsada patronlar çok aç gözlü olmaya baþladý
![]()
Þu anda hisse çýktýðý zirve fiatýnýn 3/1 kadar bile deðil fiatý,kar yazan þirketin hali duman.
iþin cýlkýný çýkardýlar iyice sabýr
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bir ara 300 altýna inmez hesabýndaydýk,300-400 iyi kazandýrmýþtý,300 altýna indiðinde film koptu,bölünüþ rakamý 260 demiþtik inmez altýna,sonrasý malum 200 altý,esasýnda 230 hepten çýkmak lazýmmýþ,hiç olmazsa karlarý yedirmezdik,þimdi 200 hayal oldu,165 stoplossumdu 164 yarýsýný sattým,þimdi kesin çýkar,çünkü hep böyle oluyor,çýkarsa kar zararýmý telafi ederim düþmeye devam ederse son hedefim 150 hesabýndaydým,150 altýna sarkarsa sattýklarýmý ilave ederim düþtüðü yere kadar,elbet bir yerden dönecek,dolar bazýnda çok ucuz kaldý...ytd.
En sonunda 150 deðmesi yaptý,iþte filim bundan sonra baþlýyor,buradan silip süpürmeler baþlar ihtimal dahilinde patronun elindekileri almak için,varsýn dýmdýzlak kalsýn peþi malum yýrtýnmaya baþlar almak için,zaten baþka tahtacýlarýnda aðzý sulanmak üzere tetikte bekleniyor tahminimce...ytd.
F/K Oraný : 237,79 .......... Piyasa Deð. / Defter Deð. : 38,57 ..... ( Kent gýda )..... Fiyat : 159 TL.
Refaba abi , hisse , verilerine bakýldýðýnda . çok pahalý gibi görünüyor.
Kaçýrdýðým . birþey mi var acaba.
Son düzenleme : By Akýl; 17-11-2021 saat: 19:12.
Yer Ýmleri