Düþtü, önemli deðil ben zaten yüksekten satmýþtým. Þimdi dipten alýyorum. Onlarý da yüksekten okuturum.![]()
Düþtü, önemli deðil ben zaten yüksekten satmýþtým. Þimdi dipten alýyorum. Onlarý da yüksekten okuturum.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Tahtacý firavunluk peþinde,ulen topladýðýn yetmedimi hala, laga luga yapýp hisseyi asansör benzeri misali yaptýrýyorsun,bir aþaðýya bir yukarýya,ay sonu gürürüm halini![]()
Haftaya cumaya kadar bilanço açýklamasý gelebilir diyorlar,ben yüksek bekliyorum,çünkü çok bekletti,son bilançoda düþüþ yaþanmýþtý,ondan önce çok yüksekti 500 milyon üstüydü,þimdi 850 milyon diyenler var gerçekmi bilmiyoruz,olsa neye yazar,devamlý bilançodan yiyorlar guya yatýrýmda kullanýyorlarmýþ,ulen çokmu düþtünüzde bilançoyu kýrpýyorsunuz,artýk ne kadarýný açýklýyorlar oda muamma...neyse bekleyelim bakalým hisse zaten asansör olmuþ,1000 üzerinde bile kalamýyor.
Bugün 1000 üstü bekliyorum,zaten benden baþkada yazan yok,ulen hisse 150 oldu yoksunuz 1000 üstüne attý yine yoksunuz,bizde ne yapalým kendimiz çalýyor kendimiz oynuyoruz,bilanço iyi gelirse yine hedef 50 dolar hisse baþýna,zaten bilançoya anýnda tepki vermiyor sebep tahtacý,eskiden olsa 1000 er lotluk alýrdýk,þimdi parama kýyamýyorum,çünkü 4 daire sattým bedavaya gitti,eskiden 250-300 arasýydý þimdi 1 daire 5 milyon,neyse cumayý bir görelim bakalým...ytd.
974 yaptý 1000 yapamadan kapanýþý 947 kapattý,resmen dalga geçiyor,zaten 1000 buna haram oldu,geçsin dalgasýný bakalým tahtacý nereye kadar basacak,cuma ne yapacak bakalým tahtacýnýn halini düþünmek bile istemiyorum,hacim çok düþük,4000 cývarýnda,anlaþýlan çoðu hisse kayýn elindeki tahtacý onlarý kapmak istiyor,bakalým elmi yaman beymi göreceðiz,bundan önceki bilanço 500 üstüydü,1 çeyrek 57 geldi,bu kadar karlý hissede bu bilanço çok düþük gelmesi ilginç,10 kat aþaðýda sayýlýr,ülkede ne fýrýldaklar dönüyor bilemiyoruz,onu iktidara sormak lazým !!!,2 sezon çok iyi geçti,çoðu gýdalar katladý gitti,tahminim bilançonun 800 üstü gelmesi,patron bakalým ne kadar kýrpacak,ülke zaten hýrsýz kaynýyor![]()
1000 yaptý duraksadý,bunun duraksadýðý yerde genellikle aþaðýya basýyor,dünya kadar geliri var devamlý yatýrým yapýyor yani para içinde yüzüyor,böyle þirketde sürünüyor hala,TETMT'nýn týrnaðý olamaz ondan neredeyse 10 kat aþaðýda fiatý,yarýn cuma ne mok yapacak bakalým,tahtacý emi sen en iyisi taban çektir,zaten alýþtýk senin abuk sabuk iþlerine,zamaný geldiðinde çýrpýnýrsýn malý elimizden almak için,hani 150 iken 250 yapýp peþinden arkasýndan 5 tavan çektiren sen deðilmiydin![]()
114.881.203 milyon zarar açýkladý,þaka gibi yahu,nereeyse iflas bayraðýný çekecek,o kadar satýþ gelirleri nereye gittiki bunun,zaten önceden açýkladýðý karlardan devamlý kýrptýlar yatýrým yaptýklarýmýz hizmetlere aktardýk diye,ülke tek adamýn emrinde olursa sistemide böyle olur kürt çalar çingende oynar,tepedekiler hýrsýzlýk peþindeyken böyle þirketlerde mecbur onlara uyacak. PKENT zararýda -62.918.594,oda 274 yapýp 230 sýnýrýna indi,buralardan destek arýyor,bakalým bu nerelerden destek bulacak
![]()
Yer Ýmleri