Esasýnda hisseye bunu yönetenlere kýzýyoruz,ama gerçek deðerini es geçiyoruz,normal deðeri bölünüþ olarak 300 tl,dip olarak düþtüðü yer 150,ortalamasý 200 çýktýðý yer ortalama zirve olarak 1500-þu an bulunduðu yer 876.50,aþaðýdan devam edelim
Sözcünün 21 Temmuz 2020 haberi
PÝYASA DEÐERÝ DEFTER DEÐERÝNÝN 96 KATI
Kent Gýda’nýn piyasa deðeri, defter deðerinin tam 96 katý gibi astronomik bir seviyeye yükselmiþ durumda. Bu rakam Borsa Ýstanbul’un en deðerli iki þirketi Koç Holding’de 1,1, BÝM’de ise 9,3.
Hisse deðerlemesi açýsýndan önemli bir gösterge olan fiyat kazanç oranýnda (F/K) da Kent Gýda olaðan dýþý seviyelere yükseldi. BÝST 100 þirketlerinde fiyat kazanç oraný ortalamasý 9,6 iken, geri kalan hisselerde (BÝSTTUM-100) bu oran 74 seviyelerinde. Kent Gýda’da ise fiyat kazanç oraný bugün 813’e yükseldi.
Þimdi bu oran çok yükseklerde 2020 nerede-2025 nerede-2025 ocak ayý olarak defter deðeri 200 kat üstünde...yani eski durumu mazide kaldý,150 düþüþten sonra macera yeniden baþladý,bende dahil oflayýp puflamaya gerek yok,gerçeklerden kaçýnýlmaz,ben 150-200 arasý alýrken çoklarý uyarmýþtý sen bunun defter deðerini biliyormusun diye,bende þimdi macera yeni baþlýyor yatýrýmcý geçmiþine bakarken geleceðinede bakar diye belirtmiþtim,150 nerede 1500 nerede,þu anda fiat olarak hissenin yarý fiatýndayýz,bir þirketi örnek vereyim LYDYE-eski adý TETEMAT bu hissenin fiatý 10.000 üstünde,yani bir masa sandelyeden ibaret,acaba hangisini desteklersiniz siz olsanýz,birinin deðeri lot olarak 300 dolar,bu 30 dolar![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri