Ýnþallah öyle olur. Bugün yada pazartesi, salý bir hareket bekliyorum.
Endeks 108 oldu zaten az daha zorlasa kenti yakalayacak. Gitse ar
Ýnþallah öyle olur. Bugün yada pazartesi, salý bir hareket bekliyorum.
Endeks 108 oldu zaten az daha zorlasa kenti yakalayacak. Gitse ar
4 haftadýr afyonu da takip ediyorum 3 hafta once 9.25 seviyelerinde idi bilançoya doðru sürekli düþtü bugun bilânçosu açýklandý 5.mio zarar açýklamýþ. ne yazýk ki kentte 2 hafta once 169 git gel yapti ve durmadan düþüyoruz inþallah kötü bilanço açýklamaz. Kent çok zaman oldu zararla beklemedeyiz.
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Kesinlikle Yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz. Kelin ilacý olsa Baþýna Sürer....
Bu hafta finansallar açýklanacak. pazartesi açýlýsta belli olur. aslýnda cuma günü bist +1iken dahi düþüþü umutsuzluða itiyor beni ama hayýrlýsý artik. Ytd.
Yazdýklarým Kesinlikle Yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz. Kelin ilacý olsa Baþýna Sürer....
selam hayýrlý haftalar kent de bekliyorum ramazan bayramýnda bi atrakson yapmadý ümidimiz kurban nede olsa þeker satýþý oraný ayný oranda deðiþmiyor ayrýca kurban etinden sonra aðýz tadlandýrýcý bi kent çikolata iyi gidiyor ne hayal kurdum sabah sabah deðilmi hayýrlý iþler
Hayal etmek iyidir. Bende tavanlar göreceðimiz günleri hayal ediyorum.
Yaprak kýmýldamýyor.Aþýrý ýsýndý havalar...
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir, yatýrým tavsiyesi olarak kabul edilemez.
Zaman; konum gözetmeksizin, eþit ve geri döndürülemez þekilde akar.
arkadaþ bilanço da da bi cacýk yok zannýmca..
Þimdi almak isteyen alabilir satmak isteyen satabilir çünkü tahtanýn 5-6 kademe altý ve üstü dolu ama veren alan var mý yok demek ki ayný kiþi..
Yer Ýmleri