-
93.500 lerde açılış bekliyorum...önemli olan sonrası.
-

Originally Posted by
Cautionary
Bence 118.500 ü geçmesi zor...açılışta 118-118.5 arası short için iyi seviyeler bence...119,5 geçilirse yeni zirve gelebilir düşüncesi ile stop olmak lazım.
fdow eksi olmasa 119000 u zorlardı,yine de dirençli bist,dur bakalım belli olmuyor bazen pat diye veriyor.......ytd
-
Rusya bile eksiye geçti. Bizimki ilgilenmiyor. İki gündür yeniden USD ye bakıyor esas olarak. Robotları öyle ayarlamışlar.😆
-

Originally Posted by
RONİN
Rusya bile eksiye geçti. Bizimki ilgilenmiyor. İki gündür yeniden USD ye bakıyor esas olarak. Robotları öyle ayarlamışlar.
Bence şu an iyi bile verdi sayılır...öğleden sonraya kadar kasıp yukarıda tutabilirdi...eğer yurt dışı böyle devam ederse günü %1 den fazla ekside kapayabiliriz.
-
-
Sayın cautionary, Biraz esneme ile bu başlığı biraz daha hareketlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Sabah vob 24 ün hali neydi öyle.. Oturdum anlamaya , anlamlandırmaya çalıştım. Yapamadım.
-

Originally Posted by
rosense
Üstadım yaşım geçti. "Bana balık tutmayı öğretme, balık ver lütfen." 😅 sahiden ne oldu orada..
-
İnternette okudum.Avukat bir meslektaşımın bürosunda arama yapılmış, F serisi bir dolarlık ele geçirilmiş. Hadi fetö den savcılığa.. Avukat savunmasında fetö ile ilgim yok. Ben o 1 dolarlık banknot ile kokainu çekiyorum demiş. Hemen para üstünde inceleme yapılmış. İnceleme sonucunda paranın üstünde kokan izine rastlanmış. Sonuç mu? 😂 savcılık meslektaşımı serbest bırakmış..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri