Son dakika haberi... Enflasyon, kasým ayýnda yüzde 1,44 gerileyerek, yýllýk bazda yüzde 21,62 oldu.
Türkiye Ýstatistik Kurumu (TÜÝK), 2018 yýlý Kasým ayý Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Yurt Ýçi Üretici Fiyat Endeksi (YÝ-ÜFE) verilerini açýkladý. Buna göre, TÜFE'de (2003=100) 2018 yýlý Kasým ayýnda bir önceki aya göre yüzde 1,44 düþüþ, bir önceki yýlýn Aralýk ayýna göre yüzde 20,79, bir önceki yýlýn ayný ayýna göre yüzde 21,62 ve on iki aylýk ortalamalara göre yüzde 15,63 artýþ gerçekleþti.
Ana harcama gruplarý itibariyle 2018 yýlý Kasým ayýnda endekste yer alan gruplardan, saðlýkta yüzde 0,57, konutta yüzde 0,47, lokanta ve otellerde yüzde 0,41 ve alkollü içecekler ve tütünde yüzde 0,17 artýþ gerçekleþti.
Valla Deniz Hocam memura iþciye emekliye üç kuruþ zam vermemek için akýl almaz oyunlar oynuyorlar aralýkta da bir hile hurda ile düþük çýkarýrlar böylece devlet alacaklý millet borçlu çýkar diyecek biþey yok. Bende sizin bir yazýnýzda söylediðiniz gibi sisteme 1 kuruþ koymuyorum herþey yastýk altý ve fiziki sisteme 1 sent koymuyorum. madem öyle bende böyle yaparým.para benim deðil mi?

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri