'' Bu hafta CDS ler 457 ye indi cümlesi'' havada kalýyor aþaðýda CDS lerin adresi var ve 23 MArt tan beri 500 ün üzerinde bu gün 542,89 olarak görünüyor .Yada ben yanlýþ yere bakýyorum doðru adres nerededir ?
saygýlar ,
Türkiye CDS 30 Yýllýk USD | Türkiye CDS 30 Yýllýk USD Tahvil Verim (investing.com)

Originally Posted by
Batman
Sn. Deniz hocam;
Bu hafta CDS'ler 485'den 457'ye kadar indi keza dolar da kayda deðer gevþedi borsa artmaya baþladý herhangi bir somut olay yok iken bu yaþananlar yalancý bahar havasý mý, Yorumunuzu alabilir miyim? En son gönderdiðiniz MB verileri de azar azar da olsa bir toparlanma göremedim ayný noktada çýrpýnýyoruz bu ortamda kur fair value deðerine yaklaþtý sadece ama sosyal medyada sürekli 7,50-7,80 arasý dillendiriliyor ne maksatla yapýldýðýný anlamýyorum ayrýca bu covid rakamlarýnda toparlanma olmazsa turisti de pek çekemeyebiliriz.

Originally Posted by
deniz43
Döviz ihtiyacýmýz konusunda tabloyu yukarýda rakamlarla ortaya koydum.Önümüzdeki 3 ay içinde döviz sýkýntýmýz daha da artacak ve döviz kurlarýna yukarý yönlü baský yapacak.Sosyal medyada "7.50-7.80" rakamlarýný dillendirenler 8.30 lardan satýp aþaðýdan yerine koyma isteðinde olanlarýn "algý yönetimi" olmalý..
Benim öngörüm de Haziran ayýnda dolar'da 9'lý seviyelerin görüleceði þeklinde...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri