Originally Posted by
pit
eskinin g ahmet i þimdinin bisikletçisi trole cevap vermeye bile deðmez. Sadece ortalýðý karýþtýrmak için yazýlmýþ bir yazý.
Tüm doðal kaynaklarýna , ve yüzölçümü olarak dünyanýn en büyüðü olmasýna karþýn 150 milyon nüfusu ile ancak bir Ýtalya kadar ekonomik büyüklüðü olan bir ülke, sözde 2 günde Kiev'i alýp yönetimi deðiþtirecekken 210 gündür savaþýp hergün geri çekiliyor.
Þimdi liyakatsiz kadrolarýnýn beceriksizliði, ordusunun kaðýttan kaplan olduðu ortaya çýktýkça nükleer tehditten baþka seçeneði kalmýyor. Tabi milyonlarca insanýn haklarýný gasp edip ülkenin tüm kaynaklarýnýn üzerine oligarþisi ile birlikte oturmuþ bu eski kgb bozmasýndan bakalým daha neler göreceðiz.
Daha iyi sistemler çýkana kadar güçler ayrýlýðý olan, katýlýmcý demokrasilerden daha iyisi yok, her ne kadar mükemmel sistemler olmasalar da. Þangay beþlisi hayranlarýna gidip oralarda bulunmalarýný hatta bir süre yaþamalarýný tavsiye ederim. Çin'e çok seyahat ettim, bazý seyahatlerimde 1 ayýn üzerinde þirketin kiraladýðý dairede yaþadým, Ýran'a da iþ gereði çok sefer gidip geldim.
Bu seyahatlerimde hep halkýn arasýna hep katýlmaya çaba gösterdim, bir sürü lokal arkadaþ edindim. Romantik romantik þangay beþlisi batý emparyalizminden daha iyi hayallerine gerek yok. Gidip görün.
Bu troll için de baþka cevap yazmaya gerek yok. Her yazdýðýmýz cevaplar bunlarý besliyor.
DON'T FEED THE TROLLS...
+1 saygýlar iyi haftalar dilerim
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Yer Ýmleri