Abi tüpraþ yatýrýmcýsý oldugum için koçlarýn bahsettiðin tarzda iþ yapma heveslerini bildiðim için de baþarýlar bana yetersiz geliyor bu þirket ve holding daha iyisini yapmak kabilþyetinde.
Çalýþmalarý da fazla.
Ama yetmez yetmiyor.
Ben de ticari gönderilerimizi zarflarý vs leri her ne kadar elektronik de olsa ufak tefek þeyleri sendeo ile yapmak istedik ama bayi sayýsý az.
Tekrara düþmeyeyim sizin bahsettiðiniz meselelerden dolayý da aygaz ýn çok yukarýlarda olmasý gerekir.Yatýrýmlarý daha hýzlý daha verimli her þirketimiz holdingin uluslararasý çapta olmasý gerekir.
Sendeo yu mu kurdun?O þirket Avrupa nýn en iyi 5 kargo firmasý arasýna hem uluslararasý hem yurt içi gönderiyi domine etmesi lazým.Ben bunu beklerim.
Rahmi Bey le mektuplaþmamýzda 1 günde geldi kargo.Çok sevindim.Koç iþtirakleri ve þirketleri babamýn olsa bu kadar ilgi alaka göstermem.
Bangladeþ yatýrýmýný çok önemsiyorum mesela onun için daha fazla iþ geliþtirilmeli ve daha sade bir yönetimle daha yüksek çapta bir iþ çýkarmalý.
Bu þirketler vehbi koç un mirasý memleketin kalesi.Durmak yatayda gitmek yakýþmaz.En iyisi olmalý.
Niyetim oydu.Sahada eksiklikleri umarým çözerler ve daha ileriye giderler.
Syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

)
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri