1) Aygaz A.Þ. Olaðan Genel Kurulu'nun, gündemi müzakere etmek üzere, 29 Mart 2017 Çarþamba günü, saat 15:00'de, Ýstanbul Ýli Þiþli Ýlçesi, Büyükdere Caddesi, No: 145/1 Zincirlikuyu adresinde toplantýya davet edilmesine, davet merasiminin usulüne uygun olarak yapýlmasýna, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde, Þirket'in www.aygaz.com.tr internet adresinde, Merkezi Kayýt Kuruluþu'nun e-þirket ile Elektronik Genel Kurul Sistemi ve Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda ilan edilmesine ve bu münasebetle;
Kurumsal Yönetim Ýlkeleri Uyum Raporu, Finansal Tablolar, Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu Güney Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ.'nin Baðýmsýz Denetim Raporunun, Yönetim Kurulu kar daðýtým teklifini içeren Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun ve gündem maddeleri ile Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemelerine uyum için gerekli açýklamalarý içeren Bilgilendirme Notlarý'nýn en geç, ilan ve toplantý günleri hariç olmak üzere, Genel Kurul toplantý tarihinden en az üç hafta önce Þirket Merkezi'nde ve þubelerinde pay sahiplerinin incelemelerine hazýr bulundurulmasýna, Þirketin kurumsal internet sitesinde, Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda, Elektronik Genel Kurul sisteminde yayýnlanmasýna karar verilmiþtir.
2) Hazýr Bulunanlar Listesi'nin Yönetim Kurulu Baþkaný veya Yönetim Kurulu Baþkaný'nýn hazýr bulunmadýðý durumlarda, diðer Yönetim Kurulu üyelerinden biri tarafýndan imzalanmasýna, toplantýya katýlacak gerçek kiþi/tüzel kiþi pay sahiplerinin ve temsilcilerinin temsil belgeleri ile birlikte kimliklerinin Genel Kurul Ýç Yönergesinin 5. maddesine göre kontrollerini yapmak üzere Sn. Þebnem Yücel'in yetkilendirilmesine karar verildi.
3) Gündem maddeleri ile ilgili ekte yer alan Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný'nýn Genel Kurul Toplantý tarihinden önce gelen ilan ve toplantý günleri hariç 21 gün süre ile þirket merkezinde ve www.aygaz.com.tr adresindeki kurumsal internet sitemizde, Merkezi Kayýt Kuruluþu A.Þ.'nin Elektronik Genel Kurul Sistemi'nde ve Þebnem Yücel ve Ferda Erginoðlu'nun elektronik imzalarý ile Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda ortaklarýn incelemesine hazýr bulundurulmasýna karar verilmiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri