Hisse neden yukselmiyor bir bilgisi olan var mi?
LG-H735 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse neden yukselmiyor bir bilgisi olan var mi?
LG-H735 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse tam kýsa vade al sat hissesi oldu . Volatalite süper
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aklinca makara mi yaptin yani
LG-H735 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim gördüðüm kadarý ile teknik olarak 10 aydýr bu hissede ''o.ç ve yavþ. Formasyonu'' var.
Þirketimizin %77 oranýnda, baðlý ortaklýklarýmýzdan Aygaz A.Þ.'nin ise %20 oranýnda pay sahibi olduðu baðlý ortaklýðýmýz Enerji Yatýrýmlarý A.Þ.'nin (EYAÞ) yönetim kurulu tarafýndan, 1.737.271.395,10 TL tutarýnda nakit temettü daðýtýlmasý ve temettü daðýtým tarihinin 29 Mart 2018 olarak belirlenmesi teklifinin, EYAÞ'ýn 21 Mart 2018'de yapýlacak genel kurul toplantýsýnda ortaklarýn onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
Ýþbu açýklamamýzýn Ýngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açýklama metinlerinde herhangi bir farklýlýk olmasý durumunda, Türkçe açýklama esas kabul edilecektir.
Tüpraþ'tan 2018 için 347 milyon temettü geliyor, ortaklara hayýrlý olsun. ****** speði yarýn da verebilecek mi bakalým.
sevgili mira aygazýn temettü kararý 1.30 net...eyaþ taki parayý dagýtacagýný söylemediler o para aygaz kasasýna girer
Ben de onu demek istedim daðýtacak demedim, kasaya 343 milyon para giriyor demek seneye yine yüksek temettü demek, yüksek kar demek. Bankalar bile bundan daha fazla faiz veremez. Maþallah diyelim.
2017 Brüt Kar payý 1,5 TL
2018 Brüt Kar payý 1,5 TL
2019 Brüt Kar payý 1,5 TL Tahmini
Üç yýlda toplam 4,5 TL , %30 getiri
Yer Ýmleri