Bende banka hissesi almýyorum faaliyet raporunda yapýkredì ortaklýgý görmedin entek vardý bir daha okumak lazým
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende banka hissesi almýyorum faaliyet raporunda yapýkredì ortaklýgý görmedin entek vardý bir daha okumak lazým
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Serdardm79;3636270]Bende banka hissesi almýyorum faaliyet raporunda yapýkredì ortaklýgý görmedin entek vardý bir daha okumak lazým
Bi bilgi gedik yatirim arastirmasinda gecmis, faaliyet raporunda bende göremedim, yapi kredi ortaklik yapisinda %81,9 oranýndaki hissesi Koç Finansal Hizmetler'e aittir, bu finansal hizmetler icinde aygaz'dami var, bilgisi olan varsa bizlerle paylasirsa memnun oluruz
Yazýlmýþ iþte Aygaz, YKB %1.61 hissesine sahip
Aygaza meil atmistim gelen cevap soyle
Sorunuza iliþkin olarak web sitemizin, yatýrýmcý iliþkileri bölümünde yer alan ve aþaðýda linkini paylaþtýðým sunumun 38 ve 39. sayfalarýna bakabilirsiniz.
Enerji Yatýrýmlarý A.Þ. (EYAÞ) Tüpraþ’ýn %50’sine sahip olduðunda Aygaz da dolaylý olarak EYAÞ üzerinden Tüpraþ’ýn %10’una sahip olmaktadýr.
Benzer durum Koç Finansal Hizmetler A.Þ. de Yapý Kredi Bankasýnýn %81,9 una sahip olduðundan Aygaz dolaylý olarak bankada %1,61 orana sahip olmaktadýr
KAP: #AYGAZ [ ] AYGAZ A.Þ. Finansal Takvim
Þirketimizin 2019 yýlý 2.Çeyrek Finansal Sonuçlarý 07.08.2019 Çarþamba günü KAP'ta yayýnlacaktýr.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Yer Ýmleri