Bu hisse ne yapmaya çalýþýyor?
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse ne yapmaya çalýþýyor?
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce de almýþtým piþman olmuþtum dengesiz bir kaðýt
ASUS_X00TD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecenlerde 9 dan alim demistim 10 tl olmus 😂2000 yilnda 65 tl ydi sanki aygaz oyle hatirliyorum hep bedelsiz vere vere fiyati buralarda demek ki tabi dogalgaz da yogun kullanilmaya baslayinca sadece otogaz satislariy la olmuyor demekki 😀al sat tut tavsiyesi degildir
bangladeþ tarafýnda þirket kurulumu gerçekleþir ve oradaki aktivitelerle ilgili geleceðe dönük projeksiyonlar paylaþýlýrsa þirket tarafýndan, uzun bir aradan sonra Aygaz ucuz Tüpraþ olarak deðil de büyüme adayý olarak deðerlendirilir diye düþünüyorum.
Biraz büyüme hikayesine ihtiyacýmýz var artýk.
Ben de Bangladeþ'in 2021'den itibaren bilançoya katkýda bulunacaðýný düþünüyorum. Ne oranda olacaðý ise hala muallakta.
Bagladeþ yatýrýmý, toplam aktiflerin % 0.5 ( yazýyla yüzde yarýmý ) pek bi etkisi olacaðýný sanmam.
Aygaz'ýn piyasa deðeri þu an 500 mio USD. orada 100 mio USD üzeri bir yatýrým yapýlacak ve kesinlikle Türkiye'den %sel olarak yani marjlar anlamýnda daha karlý bir operasyon olacaðýný düþünüyorum. Etki eder bir boyut olmasý lazým. Yoksa Bangladeþ'e gitmezlerdi diye tahmin ediyorum.
Yer Ýmleri