Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 120/175 ÝlkÝlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon
Arama sonucu : 1399 madde; 953 - 960 arasý.

Konu: AYGAZ - Aygaz A.Þ.

1. Kuruluþunda bir kurumiçi giriþimcilik hikayesini bulunduran Aykargo, giriþimci ruhu ve inovasyon DNA’sý ile kargo ve lojistik sektörüne yenilikçi çözüm ve hizmetler getirmek üzere 2017’de çalýþmalarýna baþlamýþtýr.

Aykargo, Aygaz’ýn yaygýn bayi aðý ve Koç Topluluðu hizmet kalitesi anlayýþý ile ‘Türkiye’nin En Büyük Daðýtým ve Teslimat Merkezi’ ni kurmayý hedeflemektedir. Diðer odak noktasý, ülkemizde yükselen e-ticaret trendlerinin vazgeçilmez bir parçasý olan ‘Son Nokta Teslimatý (Last Mile Delivery)’ kültürünü geliþtirmektir.

Ýstanbul ve Kocaeli illerinde hizmet veren Aykargo, her geçen gün müþteri sayýsýný artýrarak hizmetlerini tüm Türkiye’ye geniþletme çalýþmalarýna hýzla devam etmektedir.

https://www.aykargo.com.tr/hakkimizda

2.  Alýntý Originally Posted by biberk99 Yazýyý Oku
    Kuruluþunda bir kurumiçi giriþimcilik hikayesini bulunduran Aykargo, giriþimci ruhu ve inovasyon DNAâ��sý ile kargo ve lojistik sektörüne yenilikçi çözüm ve hizmetler getirmek üzere 2017â��de çalýþmalarýna baþlamýþtýr.

Aykargo, Aygazâ��ýn yaygýn bayi aðý ve Koç Topluluðu hizmet kalitesi anlayýþý ile â��Türkiyeâ��nin En Büyük Daðýtým ve Teslimat Merkeziâ�� ni kurmayý hedeflemektedir. Diðer odak noktasý, ülkemizde yükselen e-ticaret trendlerinin vazgeçilmez bir parçasý olan â��Son Nokta Teslimatý (Last Mile Delivery)â�� kültürünü geliþtirmektir.

Ýstanbul ve Kocaeli illerinde hizmet veren Aykargo, her geçen gün müþteri sayýsýný artýrarak hizmetlerini tüm Türkiyeâ��ye geniþletme çalýþmalarýna hýzla devam etmektedir.

https://www.aykargo.com.tr/hakkimizda
    Ay kargo nun ortakligi nedir bilginiz var mi?
    Yani kazandigi para Aygaz a mi geciyor?
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

3. Ay Kar Aygaz in yuzde 100 sahip oldugu bir sirketmis.
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.

Ben bugün bunu Aygaz bayii ne sordum 2 yýl dir Ýstanbul'da varmýþ Ege bölgesi çalýþmalarý sürüyor dedi katilirmisin dedim bekliyorlarmis Aydýn a seneye gelir dedi artý deðer katar aygaza doðalgaz yüzünden iþleri azalan esnaf dört gözle bekliyordur

5.  Alýntý Originally Posted by ukc Yazýyý Oku
    Ben bugün bunu Aygaz bayii ne sordum 2 yýl dir Ýstanbul'da varmýþ Ege bölgesi çalýþmalarý sürüyor dedi katilirmisin dedim bekliyorlarmis Aydýn a seneye gelir dedi artý deðer katar aygaza doðalgaz yüzünden iþleri azalan esnaf dört gözle bekliyordur
    Aygaz i Tüpraþ'tan daha fazla begeniyorum ama zamaninda almamistim.
    Aygaz in dogalgaz isleri elektrik santralleri ve tasima isleri fln da var.Ama tuprastan gelen zarar sanirim kari torpuledi.Her neyse banglades hamlesi de iyi 1 milyar tl ye yaklasan bir yatirimi olcak orda.
    Kargo isi de iyi eger tum Turkiye ye yayarlarsa guzel olur....
    Temettu genegi de iyi son yillarda azalsa da begeniyorum da bir yerden dalmam lazim nasip...
    Ytd

6. Bu kargo iþinde de çok rekabet var ama insanlarýn çoðuda internetten sipariþ ediyor.

7.  Alýntý Originally Posted by biberk99 Yazýyý Oku
    Bu kargo iþinde de çok rekabet var ama insanlarýn çoðuda internetten sipariþ ediyor.
    Bence bu arti ama daha isin baslarindalar...kargodan herkes sikayetci kurumsal bir firma arti olur....
    E ticaret de cok yaygin hazir bayileri de var bence aygaz bayileri bu isi ustlenir cirolarini arttirirlar....
    Ama gec kalindi ben daha cok dogalgaz isinde gelcek parayi dusunuyorum.Asya pazarinda yer edinirlerse ki ortak aldilar o is icin oraya bu fevkalede arti olur diye tahmin ediyoeum
    Tupras ta isler duzelince de ordan gelen kâr da iyi olur ama beklentilerin ayni anda buyumesi zaman alabilir tabi....
    Ytd

8. kfs ve tüpraþtaki paylarý sadece bu fiyatý eder nerdeyse...
    tabi kar gibi zararý da yansýyor iþtiraklerin...
    oyak geçenlerde 29 tl gibi bir hedef fiyat vermiþti...
    çok yakýnda olmasa da 2021 yýlýnda iþler düzelirse 6 aylýk bilançoda bu fiyata gelebilir..

güney asyadaki yatýrýmlar bitip faaliyete geçer ve aykargo tüm ülkeye yayýlýrsa..
    iþin rengi deðiþir...

temettü verimliliðine göre taþýmayý düþünüyorum..

2020 yýlýnda kar oluþmayabilir..2021 den itibaren küresel piyasalarýn düzelmesiyle ciro ve karlýlýk artýþý logaritmik artacaktýr

uzun vadeli kredilerini düþük faiz ile yapýlandýrmýþ olmalarý çok iyi..

corona hikayesi bittiðinde petrol fiyatlarýndaki artýþ ile tüpraþtan gelen zararýn tolere edileceði ve kendi stok zararýnýn da stok karýna dönüþeceðini düþünüyorum

tüm bunlar gerçekleþirse 2022 yýlýnda temettü verimliliði en yüksek þirket olabilir..

herkese bol kazançlar
    ..

SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Yola çýkýp varmayan, yoldan çýkýp varan yoktur."

Sayfa 120/175 ÝlkÝlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •