Teknik grafik paylaþabilecek biri var mý acaba ?
Teknik grafik paylaþabilecek biri var mý acaba ?
Yatýrýmcý iliþkilerinde kesin bir sýkýntý var ya da kasten yapýyorlar. Anlaþmayý bile gazeteden öðreniyoruz.
Aygazýn en geç yarýn Bangladeþ yatýrýmý ile ilgili bir açýklama yapmasý gerekiyor. Daha önce Kap a verilen özel durum açýklamasýnda: puruzlerin giderilmesi için 31 Aralýk 2020 tarihine kadar yeni sözleþme- sure verilmiþti.
Aciklama gelmedi sanirim banglades ile ilgili...
Bilgisi olan var mi?
Ytd
Lenovo K33a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
5 Mart 2019 tarihli özel durum açýklamamýzda; Bangladeþ'te kurulu United Group ile Bangladeþ pazarýna yönelik olarak LPG temini, dolumu ve daðýtýmý konularýnda faaliyette bulunmak üzere, eþit yönetim esaslarýna dayalý bir ortaklýk oluþturulmasý ("Ortak Giriþim Þirketi") ve gerekli yatýrýmlarýn yapýlmasý amacýyla, United Enterprises & Co. Ltd. ile Þirketimiz arasýnda LPG faaliyetleri için ön lisansa sahip olan ancak o tarihte henüz faaliyete baþlamayan baðlý ortaklýðý United LPG Ltd. hisselerinin %50'sinin satýn alýnmasýna iliþkin bir Hisse Devir Sözleþmesi (‘Sözleþme') imzalandýðý kamuya duyurulmuþtu.
31.03.2020 tarihli özel durum açýklamamýzda ise Ortak Giriþim Þirketi'nin faaliyetleri için gerekli izinlerin alýnmasý dâhil belirlenen ön koþullarýn en geç 31 Mart 2020 tarihine kadar gerçekleþmesini öngören Sözleþme'deki bazý ön koþullarýn tamamlanamamýþ olmasý sebebi ile, taraflar arasýnda Kapanýþ'ýn en geç 31 Aralýk 2020 tarihinde gerçekleþebilmesine imkan veren bir Sözleþme deðiþikliði imzalandýðý kamuya duyurulmuþtu.
Gelinen aþamada, Sözleþme'deki bazý ön koþullarýn henüz tamamlanamamýþ olmasý sebebi ile, taraflar arasýnda Kapanýþ'ýn 28 Þubat 2021 tarihinde gerçekleþebilmesine imkân veren yeni bir Sözleþme deðiþikliði imzalanmýþtýr.
Cok istekliler ama neden gecikiyor ki acaba?
Ytd
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
Aynen ne isin var senin finans isinse enerji sirketi olarak?vardir bir dusundukleri zamaninda ama aygaz in ben santral ve yenilenen enerji hamlelerini yapmasini bekliyorum.
Ýsletme maliyetleri gunes ve ruzgarda cok yuksek degil.
Dogalgaza dayali enerji santrallerinin sayisinijn arttirilmasi ve diger alanlarda hamle bekliyorum hala...
Ytd
200 bin lot hacimle sýkýþma yaþýyor.
Kýrýlým zamaný.
SM-J415F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri