Þimdi kaç oldu 3350 gördüm sanki
Þimdi kaç oldu 3350 gördüm sanki
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasý Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamýnda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý içerisinde deðerlendirilemez yatýrým tavsiyesi içermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýðýndan Yatýrýmcý profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
2 den sonra gene iþlem olacak mý?
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasý Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamýnda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý içerisinde deðerlendirilemez yatýrým tavsiyesi içermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýðýndan Yatýrýmcý profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bir öðrenemedik þu iþlem saatlerini. Bilen birisi yazarsa sevinirim. Ben de öðrenirim diðer arkadaþlarda.
iþkur 59996 tl iþlem görmüþ iþ b üvey evlat mý [emoji848]
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alýþ ve satýþ 3500 dür. eþleþme oluyorsa ve 3500 den satýcý varsa sizde alabilirsiniz diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri