Ay sonunda 1500 bekleyenler vardý.
Sonra 2500 telaffuz edildi.
Ben 2654 e alýþ yazdým, görelim bakalým.
Söylem deðil, eylem zamaný![]()
Düþüþte alacak paran, çýkýþta satacak hissen olsun.
Gerisi önemli deðil.![]()
![]()
![]()
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
BEN 3900 BEKLÝYORUM![]()
ben de milyon
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasý Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamýnda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý içerisinde deðerlendirilemez yatýrým tavsiyesi içermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýðýndan Yatýrýmcý profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
50 bine býrakýrým![]()
Sayýn balýk alta zeki insanlarý severim uyanýklarý asla demiþsiniz. Kaðýt 2860 da 2684 e almak zekilik mi uyanýklýk mý sizce? Sonuçta biz bu kaðýda inanmýþ, almýþ ve bekliyoruz
Ýsatr ve iþkur zirvede. Ýsbtr zirveden uzaklaþtý. Diðerlerini yakalamasý lazým bence.
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasý Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamýnda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý içerisinde deðerlendirilemez yatýrým tavsiyesi içermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýðýndan Yatýrýmcý profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
99,999 DAN AÞAÐI ÝNMEM TRENDEN![]()
Yer Ýmleri