2 lot numunelik duruyor 1000 tl de olsa 40000 tl de olsa umrumda deðil filim seyreder gibi seyrediyorum artýk
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 lot numunelik duruyor 1000 tl de olsa 40000 tl de olsa umrumda deðil filim seyreder gibi seyrediyorum artýk
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
özelden bana yazýlanlarý bir bilseniz.roman olur.....![]()
onlar da bana soruyor nereye gider diye. ha ha ha. sayýn efe kuzey...
17 EKIMDE ,TAM 418 LOT ,3234 LIRA FIYATTAN .IÞLEM GÖRDÜ,BUGUNSE BU FIYATA SADECE 75 LOT SATIÞ GELDI ,
18 EKÝMDE ÝSE 364 LOT 3881 LIRA FIYATTAN IÞLEM GÖRDÜ.yarýnký tavanda bu fýyat, ne olacak býlemeyýz, ancak tahmýnde bulunabýlýrýz.17,18 ekýmde ,hýsse 1200 lerden baþlayan tavan serýsýne bu kaðýda göre cýddý satýþ yýyerek son verdý .
Þýmdý yarýn ne olacak ,buradaký herkez mutabýktýr buyuk ýhtýmal tavan olacak .en kötü bugün 3234 lýradan alamayan 193 lot yarýn gene alýcý olacaktýr tavandan.soru bunun ne kadarý karþýlanýr satýcý tarafýndan ,hülasa eðer bugünkü gibi kýsýtlý satýþ gelýrse tavan serýsý görurüz, 3 olur 5 olur onu kýmse býlemez taký yoðun satýþ gelene kadar, orada býter ve yený býr haber veya tasarýnýn artýk meclýse gelmesý üzerýne gene baþlar, bu böyle gýder, beklentýmýzýn tamamý karþýlana kadar .Bu yazdýklarým elýnde hýsse olan ve beklentýlerýmýzýn ayný olduðu ortaklar ýçýn yazdým. KISACA YTD......
Yer Ýmleri