o kedi buraya gelecek hepinize hayýrlý geceler....Bundan sonra kýrk7 arkadaþ gibi þahýslarý daha bol göreceðiz.buralarda....![]()
Teþekkür ederim. Grup hisselerinin fiyat hareketleri dikkatimi çekmiþti, mevcut seviyeleriyle butcem açýsýndan ÝSBTR alabilirim diye düþünerek hisselerin kýymetini araþtýrmaya baþlamýþtým. O nedenle internette yaptýðým aramalarda en çok bilgiyi bu forumda buldum. Dediðiniz gibi benim pek aklýma yatmadý ama kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Yazdýklarým da kesinlikle yönlendirme ya da tavsiye niteliði taþýmamaktadýr.
Kiþisel olarak iþkur hisselerinin 10% karpayi hakkýnýn üzerindeki 250bin tl limitinin kaldirililmasi gerektiðini gösterir yasal bir dayanak bulmayý istedim ve halen de istiyorum. Buna inanan birisi için mevcut fiyatlar olasý getiri dusunulunce çok ucuz..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
Ýmtiyazlý hisseleri hangi akla hizmet dolaþýma çýkarmýþlar anlamadým ben de.
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
Þöyle örnek vereyim size. Türk Ticaret Kanunu’na iliþkin 2010 yýlýndaki yasa tasarýsýnýn 348. maddesinde o tarihteki mevcut hüküm ile tasarý hükmü arasýndaki en önemli fark, kurucu intifa senetlerinin çýkarýldýklarý tarihteki sermaye dikkate alýnmaksýzýn kârdan yararlanabilmeleridir. Fakat tasarý bu þekilde yasalaþmamýþ ‘çýkarýldýklarý tarihteki sermaye dikkate alýnmaksýzýn’ ifadesi son anda çýkarýlmýþtýr. Sizce neden o ifade son anda yasadan çýkarýldý. Kim müdahale etti. Tasarý o haliyle yasalaþsaydý ne olurdu. Ýþ Bankasý ne kadar güçlü sizce, bürokrasideki gücünü biliyor musunuz. Ýþ Bankasý’na karþý normal vatandaþ dava açsa kazanabilir mi?
Kimseye bir yönlendirme yapmýyorum. Sanýrým forumu takip eden birinin attýðý mesaja cevaben de karar veremedigimi ifade edip yönlendirme ya da tavsiye vermekten kacindim. Forumdaki kimseye yönelik iyi ya da kötü niyet tasimiyorum. Tek amacým hisselerin mevcut fiyatlarda yatýrým yapýlabilir bir kýymet taþýyýp tasimadigina karar vermek.
---------------
Þu anda baþkanlýk sistemi ile hizli ve daha verimli bir bürokrasiye geçiþ yapýyoruz. Bahsettiðiniz gibi bir deðiþiklik olursa geçmiþte alýnan kararlarý yok hükmünde kýlýp geçerli olabilir mi sizce?
---------------
Yer Ýmleri