Farkýndayým, alýrsam ya da bir þekilde almýþ olsaydým bu fiyat hareketleri de varken(özellikle ÝÞKUR u) satmazdim zaten.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
Bahsettiðiniz spekülatif deðer. Ben hissenin ozdegeriyle ilgileniyorum. 250 bin TL limiti kaldirilsa 1 iþkur hisse sahibi banka karýnýn onbinde 4' unu alacak her sene. O durumda fiyat ne olursa olsun hala satmazdim ben o hisseyi. Þu ana kadarki araþtýrmalarým bu sýnýrlamanýn, Atatürk paylarý kimde olursa olsun TTK ve TDK nin alacaðý temettuleri almasýna ÝSCTR paylarý nedeniyle engel olmadigi ve bu nedenle devlet hissedar olsa bile sözleþme deðiþikliðinin kendisi için avantaj yaratmayacagi yönünde. Nitekim 1998e kadar hazinenin de payý varmis bankada. Þu anda zarar eden tek grup elindeki imtiyazlý hisse oranýnda isctr sahibi olmayanlar. Bankanýn imtiyazlý hisseleri dolaþýma açma mantýðýný kesinlikle anlamýyorum.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : kirk7; 21-10-2018 saat: 03:54.
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
Bilgi güçtür ve bu zamanda paradan deðerlidir.
Bu süreçte bu hisseler yol haritasý bilgisi olmadan yapacaklarý hareket sýnýrlý kalýr.
iþA veya ÝÞKUR 100 bini geçerse demek o bilgi birilerinin elindedir. Sýnýrlama kalkacaktýr! Veya hisseler toplanacak kot dýþýna alýnacaktýr!
Ve birileri bunu biliyordur / bilgilendirilmiþlerdir! Yoksa hisseler buralarda gider... gelir...
Zamanýmýzýn çok adil olmadýðý ve para kazanma düzenin ne olduðu malumunuzdur.
Böylesine deðerli hisseler bizim kafamýza yatmadý - dayanaðý anlamadým kaprislerimize isteðimize algýmýza býrakýlmayacak kadar önemlidir.
Bilgi sahipleri için önemlidir!
Ve bunu yemek için bizi ezmek isteyeceklerdir!
Sýnýrlamanýn, Atatürk paylarý kimde olursa olsun TTK ve TDK nin alacaðý temettuleri almasýna ÝSCTR paylarý nedeniyle engel olmadigi yönündeki ifadeniz yanlýþ, TDK ve TTK’nýn alacaðý temettüler için üst sýnýr yok, kurucularýn almasý gereken temettü ile iscnin de doðrudan alakasý yok. Zarar eden grup elinde imtiyazlý hisse olanlar diyorsunuz, tsk ve ttk’nýn zararý yok diyorsunuz, yatýn uyuyun bence.
Kuruculardan TDK ve TTK ya gitmesi geren 120 milyon dan fazla bir gelir sýnýrlama nedeniyle gitmiyor.
CHP nin elindeki 604 Adet hisse Atatürk’ün mirasý deðil mi?
Diðer paylardan gelir gitmesi kuruculardan
Pay gitmemesini aklar mý!
Son söz
Bir hisse sahibi olarak kimseyi ikna etme gibi bir çabam olamaz zaten bu hisseler için küçük yatýrýmcýlardan bir beklentim olamaz.
Baþýndan beri piyasanýn ÝþA ve ÝÞKUR u fiyatlayamayacaðýný savunuyorum.
Bu yüzden küçük yatýrýmcý almýþ satmýþ önemli deðil.
Sayýn 47' nin kim olduðunu bulduðumu sanýyorum ve sizlerle paylaþmak istiyorum :
https://www.youtube.com/watch?v=vBAX3HnpbNU
Sarý mercedes filminde oynamýþtýr kendisi figüran olarak : Sahneye girdiði dakika ve saniyeleri yazýyorum : Filmde 58:35 - 58:48 saniyeleri arasýnda görünmüþtür.
Iskur degeri bankanin tum varlik ve istiraklari üzerinden hesaplanýyor.ama isbtr ve isatr belirsiz
Yer Ýmleri