Eslesme bilgisi verebilecek var mi arkadaslar
HTC_M9pw cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elimdeki ISBTR'leri þeytan dürtse de satmýyorum. satmayacam da.. bu hafta ki çýkýþ her 7-8 yýlda bir olan çýkýþ mý yoksa hissede geliþme olabilir çýkýþý mý emin deðilim..
Eþleþme 3201 da 25 adet sýrada bekleyen yok, beni A ürkütüyor. Onada eþleþen var 1 tane Kurucu da eþleþme yok. Hayýrlýsý bakalým.
Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
A grubunda satan olduðunu nereden görüyorsunuz ?
Son düzenleme : demir113; 19-10-2018 saat: 13:22.
Ahmet Hakan, "Kaþýkçý olayýyla ilgili ayný gün üç þey oldu" baþlýðýyla yayýmlanan yazýsýnda CHP'ye yönelik olarak çaðrýda bulundu.
Hakan, þunlarý söyledi:
— Ýþ Bankasý'ndan size tek kuruþ para gelmiyorsa, bankanýn yönetimine atadýðýnýz dört kiþi sadece parmak kaldýrýp parmak indiriyorsa, iktidar cenahý, bu konuyu gündemi deðiþtirmek için ikide bir gündeme getirerek istismar ediyorsa, derdiniz Atatürk'ün vasiyetinin yerine getirilmesi ise ve bankanýn iþleyiþine müdahale edileceðini düþünüyorsanýz çýkýn ve deyin ki: Tamam kardeþim… Hisselerimizi Hazine'ye devrediyoruz. Ancak bir þartýmýz var: Bu hisselerin Atatürk'ün vasiyetine uygun bir þekilde kullanýlacaðýnýn garanti altýna alýnmasýný istiyoruz. Bunun garantisini oluþturacak hukuki düzenlemeleri yapýn. Biz de devredelim"
Hakan, sözlerini "Bir kerecik, bir kerecik ezber bozun yahu! Ne olur ki?" diye noktaladý.
bu hissedem benim anladýgým þu, yanlýþmý anlýyorum.
bu hisse her ne kadar imtiyazlý hisse olsada anlaþýlýyor ki A desek deðil, c desek deðil yani ne oldugunu tam bilen yok.
hisse durup dururken neden 4 kat arttý o zaman ?
benim þahsi düþüncem bu hissede tek beklenti chp nin %28 hisse devri sonrasý hükümet iþ bankasýndan iþkur, isa ve isb imtiyazlý hisselerin temettülerini gerçek fiyatýndan-hakediþini hazineye aktaracak.
bu beklentiyle yükseliyor, ha olursa iþ ciddileþirse ne ala hepimiz zengin oluruz yada emekli maaþý gibi her sene çok yüksek temettüleri alýrýz.
yok bu iþ olmaz ise avcumuz yalarýz.
ama reis boþuna fýrtýna koparacaðýný sanmýyorum, 15 güne kalmaz devir için kanun meclise gelir o zaman tekrar roketler bu hisse.
eyer imtiyazlý hisselerin temettülerini gerçek fiyattan ederden hükümet almazsa o zaman hükümette avcunu yalar. ama öyle olacaðýný sanmýyorum. hazineye gelir kaynak aktarmasý lazým burdan.
hisseyi roketleyecek haberler gelmeye baþlamasý lazým ki tavanlar devam etsin. herkeste bir tedirginlik var, ya olmazsa diye.
hissede þuan tereddütler yaþanýyor gördüðüm kadarýyla.
temettüyü alýr diyenler hisseye saldýrýyor, bir cacýk olmaz diyenler korkup satýyor.
19 lotla beklemedeyim.
Yer Ýmleri