cumhur ittifakýna birþey olmaz ancak yerel seçim ittifaký tehlikeye girdi.Þimdi erdoðanýn konuþmasý önemli olacak.Mhp olmadan meclis iþlemez o yüzden bir þekilde bir orta yol bulunur.
cumhur ittifakýna birþey olmaz ancak yerel seçim ittifaký tehlikeye girdi.Þimdi erdoðanýn konuþmasý önemli olacak.Mhp olmadan meclis iþlemez o yüzden bir þekilde bir orta yol bulunur.
piyasa çok kötü
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
nasip
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ayrýca bu iþin ittifaktan baðýmsýz olduðunu düþünüyorum..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
alan satanlar.. örneðin iþyatýrým ya da garanti almýþ görünüyor. bunu alan iþbankasýnýn ya da garantinin kendisi mi yoksa aracý kurum olarak kullanan sizin bizim gibi þahýslar mý..
Kademeler nasýl arkadaþlar
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
iþ bank direkt alsa zaten kimse satmaz 1 lot ile uzaya gider tabir yerinde ise benim senin gibi kiþiler de var toplayan da var
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
berler > Gündem Haberleri > Bahçeli'den A haber'e özel açýklama
Bahçeli'den A haber'e özel açýklama
MHP lideri Bahçeli A haber'e özel yaptýðý açýklamada "Cumhur ittifaký devam ediyor, yerelde ittifak yok" dedi.
Giriþ Tarihi: 23.10.2018 12:44 Güncelleme Tarihi: 23.10.2018 12:47
Ayrýntýlar geliyor...
Yer Ýmleri