-

Originally Posted by
Bankers
İş Bankası kurucu hisse basamaz. Kurucu hisseler sermayede temsil edilmez zaten, genel kurula bile katılamaz.
İş bankası değil garanti bankasının olayından söz etmiştim, dikkatinizden kaçmış.
zaten garanti kurucu hisselerinin basımınıda mahkeme kararıyla durdurmuşlardı diye hatırlıyorum.
Dedim ya yazıları bulamıyorum.
-

Originally Posted by
balık
Nedense ben devir işiyle çok ilgilenmiyorum desem. Benim beklentim farklı.
Sayın pılavlı bir mesajında munzam sandığın alımlarıyla ilgili olarak maddi gücünü gündeme getirmişti.
Munzam sandık son zamanlarda çalışanlarına verdiği ikramiyeyi kesmişti. sebebi konusunda şimdi acaba mı diyorum.
Yönetimde temsiı hakkı konusunda ise tek başına İş B yi referans göstermediğimi fark edebilirsiniz.
İş B konusunda borsa cini diye bir arkadaşın göndermesi vardı.
Oy hakkı değişikliğinin o zamandan sonra yapıldığını hatırlıyorum. Yanlışta olabilir tabii ki.
Garanti kırucu hisselerinin 1 milyon lot olarak ilaveten basımı hikayesi vardı. Onunla ilgili yazıları bulamadım. Bulsaydım oradanda konuyla ilgili epey hikaye çıkacaktı.
borsa cini derken ne kastedildi anlamadim. Oy hakki degisikligi nasil yapildi aciklarmisin, bir de kendi beklentinden bahsetsen degerlendirseknhep beraber
-
allahım cehalet böyle bişey demek.tahvil ihracı yapıldı kredi musluğu açıldı.devr bundan dolayı olmz.mantığa hayran kaldım cidden
-
Kartları atm’de sıkışsa onu bile buraya bağlayacaklar neredeyse.
-

Originally Posted by
istat
Hitit.jager.demir nerelerde
Demir burada
-

Originally Posted by
arda1414
allahım cehalet böyle bişey demek.tahvil ihracı yapıldı kredi musluğu açıldı.devr bundan dolayı olmz.mantığa hayran kaldım cidden
okuduğunu anlıyormusun peki ?
-

Originally Posted by
demir113
Demir burada

yoklamay geç kaldın
-

Originally Posted by
deepdark7913
okuduğunu anlıyormusun peki ?
Rutin banka faaliyetlerini kredi musluğunu açacaklar, hizaya geldiler vs. şeklinde yorumlamak doğru değil.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri