Ne deðerli paranýz varmýþ yahu.sermaye 29 bin basarsýn alýrsýn
Ne deðerli paranýz varmýþ yahu.sermaye 29 bin basarsýn alýrsýn
Bugün hava soðuk dýþarý çýkmayayým dedim.
Dýþarý çýksaydým tarlama gidip badem aðaçlarým açmýþmý diye bakacaktým, en son gittiðimde yabani bademler açmýþtý.
Bunlarý niye mi yazýyorum. Bahçeme gidip oyalanmak sinir sitresimi alýyor. Bütün gün ekranda Ýþ B takip etmek bazen sinir bozucu olabiliyor.
2000 yýlýndaki yükseliþte 2000 TL den kaðýt alýp 2200 TL den satmýþtým. En yüksek 2280 TL görmüþtü
1996 yada 1997 yýlýydý sanýrým tam hatýrlamýyorum. Ýþ B 4000 $ civarýnda iken tahtada satýþým vardý.
Geçen sene mayýs ayýnda bu forumun 18. sayfasýnda forumda kimseler yokken yazým var. Geçen seneki 1040 TL lik alýþ tarafýmdan yapýlmýþtýr.
Birkaç hafta önce 4400 TL fiyattan þahsi oynamadým pas verdim ve daha sonra geri pas verdiler diye sattýðým kaðýdý yerine koyduðumu yazdým.
Sayýn marslý10 maliyetinin eksi olduðunu defalarca belirtti. Buna hisseyi bedava verip üstüne birde para vermediler ya.
Yaklaþýk 23 senedir tahtadayým. Çýkýnca satacak hisseniz, düþünce alacak paranýz olsun ilkemi uygulayabilen sayýn deepdark'a selam olsun.![]()
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
OLMADÝKÝ BÝR ÝÞKURUMUZ.....![]()
He 3416 tl
Þurdan aldým burdan sattým , yok maliyetim sýfýr ,negatif falan filan þöhretvari iþler, geçin bunlarý. Ýnanýrsýn alýrsýn. Sizler bu kaðýda bakakalýp yüksekten almaya mahkumsunuz. Alýrsanýz þansýnýza, mahareti kendinizden bilmeyin. Borsanýn kuralý budur. Al-satcýlar kaybeymeye mahkumdur. Bu kitabýn kuralý budur, bir iki üstat hariç.
Sayýn býkmýþbroker, karahan, ( akinolu ) kentuf ve daha birçok kiþi forumun eski ve önemli þahsiyetleriydi.
sayýn sicilyalý karahan ve býkmýþbrokerin banada birçok yardýmý olmuþtu.
Özellikle býkmýþbroker yapý kredi hissesinde uzmandý.
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri