Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Aynen ne desek boþ sayýn kwon3
An itibariyle,
Tavan Fiyattan 4 lot eþleþme,
208 lot almak için sýrada bekleyen var,
''Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr".
Warren Buffett
Y.T.D.dir
Birileri bizimle eylenýyor agamýz olmasýn býr anda 40 lot eþleþme gozuktu sanýrým tahtayý yokluyorlar...þuanda 13 e kadar düþtü...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Þuanda da hýc eþleþme yok arkadaþlar bu da demek oluyor ki alanda satanda kendilerý ve fiyatý yukseltmeye çalýþýyorlar en azýndan benim çýkardýðým sonuç bu... Ky sayýsý oldukça azaldý gýbý zaten bu fiyatlardan alan olmaz ky olarak... Ben beklýcem satmayacam muhtemelen.. Satana hayýrlý olsun hayrýný gorsun...
Hay maþallah 184 lot bekleyen... Kapanýþ daha guzel olacaktýr...2 adet iþlem oldu tahta yapýcýnýn mal çýktýðýný çýkabýldýðýný hýc sanmýyorum... Simdi daha emin oldum..
Fibonacci derinlik varmi hocam
Yer Ýmleri