Originally Posted by
Ali Kütahya
Satan benim sayýn marslý yine algý yaratýyorsun leblebi sayýyordun biþeyler yapýyordun.Þimdi de hazýrlýðýný tamamlamak üzere olduðun giriþimi pazarlama derdindesin.Kaç yýl geçti sayýn marslý ben de 3 yýldan fazladýr bu hissedeyim doðru hisse doðru zaman da girdim senin gibi 2012 den beri paramý buraya baðlamadým. Önce þunu anlayýn bu ülke de enflasyon var gerçek enflasyonun kaç olduðunu da kafasý çalýþan her insan farkýndadýr.Derdim siyaset yapmak deðil.Ülkemizin gerçekleri bunlar.O yüzden burda paramýn pul olmasýný izlemeye devam etmek istemedim. Baþka yatýrýmlarým da var satmayý tercih ettim ve daha iyi deðerlendireceðimi düþünüyorum.Öyle tahtacý yapmýþ gibi o bu yapmýþ gibi algý yaratmayýn.Satan benim kardeþim. Ýnvesting de ki komisyoncu olan arkadaþlar hakkým da saçma sapan konuþanlar hepinizin neler yaptýðýný ne haltlar yediðini biliyorum biliyoruz. (çoðunluðu tenzih ediyorum yarasý olan gocunur.) Maliyetimin eksilerde olduðu bir hisseyi kaç paradan satacaðýmý da kimseye sormayacaðým herkes kendi aklýný bir kullansýn ve þapkasýný önüne koyup düþünsün kimsenin kötülüðünü istemem istemedim. Sayýn marslý baþta olmak üzere herkes hakkýný helal etsin.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Yer Ýmleri