Ekran görüntüsü atmazsanýz inanmam 64gördük 50 leri gördü kaç kere satmadýn bugün 33 lerden verdin hiç mantýklý deðil
Ekran görüntüsü atmazsanýz inanmam 64gördük 50 leri gördü kaç kere satmadýn bugün 33 lerden verdin hiç mantýklý deðil
Sayýn arda602. 64 de satmadým 50 de satmadým belki de aldým sattým beklentim bitti burdan tamamýný sattým.Ýnanmýyormuþ çocuk musun? Laf aðýzdan çýkar.Ben sattým.Madem inanmýyorsun yaz özelden vereyim numaramý atayým whatsapdan ne diyeyim.Gecenin üçünde buraya fotoðraf yüklemekle uðraþýyorum nasýl oluyor onu da bilmiyorum.Ya da biri anlatsýn nasýl yükleniyor?
Sayýn Susurluklu ben de satmak istemedim bugüne kadar hep bardaðýn dolu tarafýný görmeye çalýþtým.Lakin bu iþin tadýnýn kaçtýðýný düþünüyorum.Ýþin özü bu kadar temiz safi küçük yatýrýmcýnýn olmasý beni çok ürkütüyordu.Ýlk zamanlar bu hisse de bu kadar küçük yatýrýmcý yoktu çoðaldýkça ve ülkenin geldiði konjonktürde bu iþten ümidimi kestim ve kendime bu tarih de satacaðýma dair söz verdim.Son tarih buydu benim için çünkü siyasi olsun banka kanadýndan olsun sürekli aslý çýkmayan haberler geliyordu.Enflasyon baskýsý diðer yatýrýmlarým da ettiðim kârlarla gözden çýkardým açýkçasý satma sebebim bu oldu.Benden alan benden çok kazansýn.
Sayýn Bankers;Önce cephede savaþýrken, düþene el atarken bizi arkadan hançerlereyen leri tespit etmek ve nakitimi diðer yerlerde toparlarken beklemeye ve suhulet e çekildim.Biz hücum derken uyanýk geçinen bazý zevatlar ganimet peþine düþtü düþenlerden ne toplarsak kârdýr misali.Þahsi düþüncelerim beni baðlar ama ben yokum artýk.ytd
Borsada iþlem gören imtiyazlý ve kurucu hisselerle ilgili yeni düzenleme olursa iþbank hisselerine nasýl yansir acaba diye düþünüyorum.olumlu olur heralde
...................
Yer Ýmleri