Da dün mecliste bir siyasi partinin baþkaný kürsüde ne hareket yaptýðý kime yaptýðýný hatýrlatýrým ne zannediyorsunuz bunlar size ekmek mi yedirir.Cið çið yerler adamý..
Bugünlerde Ýþbtr çok hareketli. Burada bizim bakmamýz gereken bence en önemli konu emsal deðerler.:
1.En önemli emsal deðer Vakýfbankýn b lerine verilen deðerdir. Hazine tarafýndan 1.5 milyar dolar ödenmiþtir. 29000 sermayeye bölerseniz Ýþbtr deðeri 50000 dolara gelir yani bugünkü rakamlarla yaklaþýk 650000 lira
2. Þiþe cam birleþmesi sýrasýnda Anadolu cam B'sine ödenen 24700 lira
3. Bundan önceki dolar zirvesi 9600 dolar,
4. 1991 yýlýnda haksýz ve Atatürk'ün vasiyetine aykýrý yapýlan kuruculara ödenen temettü kýsýtlamasý
Bu rakamlarla iþ bankasýnýn büyüklüðünü, iþtirak yapýsýný düþündüðünüz zaman bu rakamlarýn bile ne kadar ucuz olduðunu hesaplayabilirsiniz. Bu hesaplarý yapan küçük yaptýrýmcý alým yaparken tahtanýn sahipleri bu algýyý deðiþtirip moral bozup aþaðýya çekmeye çalýþýyorlar. Benim düþüncem tahtalara bakmayýn yanýlýrsýnýz, güveniyorsanýz tahtada oluþan rakamlarla ilgilenmeyin.
Biz 20 yýlýn üzerinde bekleyenlerdeniz. Hedefimiz imha. Tahtayla ilgilenmeyin bile gerekirse blokaj koydurun. Yatýrýmcý tavsiyesi deðildir, kiþisel düþüncelerimdir.
Resmen tufaya geldik bitirdi beni bu kaðýt
Tufa deðil deðil sanýrým.iskur tarihi zirvesini geçti.Sýra isbtr ve isatr de.zirvelerini geçmeleri lazým artýk.
Ýþkur 3 iþlem ile tavan 664 bin oldu.Bu parayý kim bir hisseye baðlar.?Bir haber var ama patronlar yükünü tuttuktan sonra biz duyacaðýz sanýrým.Ytd.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden sürekli blokaj yapýn dediðim daha iyi anlaþýlmýþtýr umarým.
Geçmiþte hisseye sahip olup fiyata aldanýp yükselince satanlar bugün ucuzdan alýrým mantýðý ile karalamaya devam ediyor. Sizin borsa geçmiþiniz kadar ben bu hissede sabit duruyorum arkadaþlar.sn cumhurbaþkanýmýz isbankasi in durumuna dikkat çekmeden önce biz burdaydik. Sonuna kadarda burdayiz. Bizim yorumlarimlarimiza saygýsi olmayan arkadaþlar bu hisseye mirasla sahip olup , atalarýnýn satmama vasiyetine uyanlara saygý duyun bari. Eski lerden sayýn aksarayi tekrar sayfada görmek beni sevindirdi. Kýymetli hissedarlara selam olsun.
siz deðerli imtiyazlý ve kurucu (ISATR-ISBTR-ISKUR) ortaklarý e-devlet>mkk>e-cas>yatýrýmcý blokaj sayfasý üzerinden hisselerinizi bloke etmeye davet ediyorum.
arkadaþlar e-devlet hesabýnýza girin
arama kýsmýna merkezi kayýt kurumu yazýn linki týklayýn
daha önce giriþ yapmamýþsanýz mail ve telefon ile dogrulama isteyecektir.
bu iþlemlerde tamamlandýktan sonra sol tarafta e- cas altýnda yatýrýmcý blokaj kýsmýnda bloke etmek istediðiniz ve adetleri seçerek satýþa kapatabilirsiniz hisselerinizi
iþlemin aktif olmasý bir gün sürüyor.
tekrar satmak için ayný e-cas altýnda yatýrýmcý blokaj kýsmýnda bloke çöz emri ile satýþa açabilirsiniz
Yer Ýmleri