Merak ettiðim konu BÝST yönetimi görmüyormu bu hisseleri? Ýþ Bankasý madem ki hisselerine sahip çýkmýyor yada çýkmadý neden yatýrýmcýsýný maðdur ediyor.Sonuna kadar bekleyecem bekleyecem.
Merak ettiðim konu BÝST yönetimi görmüyormu bu hisseleri? Ýþ Bankasý madem ki hisselerine sahip çýkmýyor yada çýkmadý neden yatýrýmcýsýný maðdur ediyor.Sonuna kadar bekleyecem bekleyecem.
bildiðiniz üzere þuan bistte gündem 2 sýfýr atýlmasý
en son 20 haziranda üzerinde çalýþýldýðý ve toplantý konusu
olduðu bildirildi
http://www.businessht.com.tr/piyasal...atmak-yeter-mi
haberden anlaþýldýðý üzere bu sýfýr atýlma iþlemi bedelsiz
iþlemi gibi 100 bölünme þeklinde olacak ve tüm hisseleri etkileyecek
yani 14500 tl den bir ÝSATR sahibinin 145 tl lik yeni 100 ÝSATR
, 1180 tl den bir ÝSBTR sahibinin 11,8 tl lik yeni 100 ÝSBTR
ve 6700 tl den bir ÝSKUR sahibinin 67 tl lik yeni 100 ÝSKUR sahibi olacak
tahminimde þu an 1 tl olan hisseler 1 kr düþeceði için lot altý iþlemler kolaylaþtýrýlacak
hatýrlarsanýz 2 hafta önce isbtr sadece 2 günde 200 lot iþlem yapmýþtýki
belkide son 5 yýlýn rekor hacmiydi
isatr ve iskurda ise 1 ile 1 geri iþlemler devam edýyor.
olasý bir sýfýr atýlma iþlemi sonrasý alýmý kolaylaþacak olan imtiyazlý hisselerin gelen taleple deðerleneceðini
düþünüyorum.
Ancak imtiyazlý ve kurucu Ýþ bankasý hisselerinin gerçek deðerinin piyasada belirlenemeyecek kadar yüksek olduðunu düþünüyorum
tahminlerim kendi çýkarýmlarým olup kimseye yatýrým önerisinde bulunmuyorum
Çok yanlýþ bir yazý...daha önceki endeks de sýfýr atýlma olayýný yaþamadýnýz mý....sýfýr sadece endeks de atýlýyor....hisselerde deðiþim olmaz..
Hele A-B ve kurucu hisselerde bölünme hiç olmaz.....Ýþ bankasý sermaye artýrdýðýnda A ve B hisselerine C tertibi hisse verir...Kurucu hisse sadece temettü alýr...
ALAN SATAN PAYLAÞAN EVLAD-I FATÝHAN YOK MU![]()
Ciddi alýþlar oluyor hissede umarým yýllardan beri beklediðim ISBTR hakettiði yeri bulacak.Yýllardan beri diyorum özellikle kaç yýldýr beklediðimi unuttum.
5.000 TL hedefim var Y.T.D.
Yer Ýmleri