bi pasta göremez miyiz
bi pasta göremez miyiz
"corleoneler asla unutmaz"
Bu marþ böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.
Genelde bu kaðýt son satte çöker. 3 ü geçemedi ya 2,90 o dener artýk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Anele ye kaçanlar ...
https://i.hizliresim.com/5GRJqR.jpg .günlük par altýnda olduðu için almýyorum üstüne atmalý
bist ve mipaz için zor bir hafta oldu.mipaz bugün yukarý gitme isteðini gösterdi ve kritik 2,89 seviyesi üzerinden artý bir kapanýþ yaptý.dünkü 2,73 hareketinde bulduðu güçlü destek, artan alým iþtahýyla bugünde devam etti.haftaya artýk 3,01 seviyesi kritik.geçilirse yeni zirvelerden bahsetmeye baþlarýz.tam 0,68'den bu yana nice dirençleri parçalayarak gelen mipaz'ý güçlü hikayesi eþliðinde haftaya yeni zirvelerde görmeyi umuyorum.bunu yapabilecek güçte olduðunu uzun soluklu hareketiyle gösterdi.saygýlar selamlar herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
gunluk pasta rýca etsek..
Ýhlas neden Doðana yükleniyor anlamadim.Ýster istemez hisseleri olumsuz etkiliyor.Sonucta 15 temmuz sürecinde doðan grubu ve cnnturkun tavrý ortada,vatanim dedi baska bisey demedi.Valla ihladin derdini anlamadim.Versinler mipazin tarlasini ihlasa sorun cozuldun.
Yer Ýmleri