Aynen bizlerde boyle beklemeye devam edecegiz her zaman ki gibi
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bizlerde boyle beklemeye devam edecegiz her zaman ki gibi
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazmayayým dedim ama yorumlarý görünce dayanamadým. Bu ölçüde devasa bir arazi imara açýlýnca nasýl olur da sahibinin ve hissedarlarýn nemalanmasý kazanç saðlamasý mümkün olmaz aklým almýyor. Kaldý ki bu adamýn 15 Temmuz'da demokrasi için kendisini ortaya koymuþ ve o gecenin kahramanlarýndan biri olarak hükümetle buzlarý eritmiþ birisi olduðunu da göz önüne almak lazým.
Bazý þahýslarýn burada algý operasyonu yaparak kalan hisseleri de cukkalamaya çalýþtýðý hissiyatýna kapýldým. Bu arsaya hiçbir çivi çakýlmasa dahi deðeri m2 de 300-400 den aþaðý olmaz. Bu da hissenin þu anki fiyatýnýn bile deðerinin çok altýnda olduðunu gösterir. Bugün korkup satanlarýn yarýn bir gün yukarýlardan tekrar almak için sýraya gireceðini düþünüyorum. Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi olmayýp sadece beni baðlamaktadýr. Herkes ölçüp biçip ona göre karar vermelidir.
geri kalan %30 400.000 bin m2 inþaat alaný bile olsa ki çevre þehircilik n-bakanýnýn 2018 de hýzlý bir kentsel dönüþüme baþlanacaðýný defalarca açýklamasý ve acilen arazi ihtiyacý nedeni ile en az bu kadar imar vereceklerdir..pendik ve kartal anadolu yakasýnýn en önemli kentsel dönüþüm bölgeleri olacak ..depreme hasssas bölgeleri yavaþ yavaþ buralara kaydýoracaklar...bence henüz fiyatlamadý...ytd..
Burada olumsuz yorum yapanlar kendi mantýk çerçevesinde yapiyor güzel hoþtur ama bananaÞaka bir yana olumsuz yorumlarda olsun belki bizim göremediðimiz doðru bulduðumuz yönlerde olabilir tabi ama yanlýþ bir bilgi vermeniz benim hisseye satmama veya almama sebeb olabilir o zamanda hakka girersiniz.Burada kasti olarak kimsenin yanlýþ bilgi verdiðini düþünmüyorum ama arsa iþinin o kadar kötü bir duruma getirdiniz ki inan bütün hisseleri satsam mý diye düþünmeye baþladým neyse sabýrla beklicem
Herþeyden önce arazi vasfýndan arsa vasfýna döndü yav. Önemli olan açýkta kalan yüzde 30’ne olacaðý. Ytd
Son yarým saat ve kapanýþ nasýl çýkacak bakalým...
Bize bi mutlulugu gostermedi gitti s.... hissesi sabah + aksam dus =(((
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri