Mipaz da bu hafta yukarýlara sert hareketler baþlayacaðýný düþünüyorum tahmin ettiðimizden daha sert bakalým görelim
Mipaz da bu hafta yukarýlara sert hareketler baþlayacaðýný düþünüyorum tahmin ettiðimizden daha sert bakalým görelim
Çok geri kaldýn mipaz , hadi baþla þu flamana...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Meraba bu stabilite ne zamana kadar devam edecek? Yorum yapabilecek var mi acaba?
Toplam alýþ kademelerinde bekleyen 285 bin lot varken,satýþ kademelerinde toplamda 1.5m lot var.
Bi iþler dönecek ama zamanýný spek abi bilir...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Ölmüþ bu artýk cenazesini bile kaldýran yok...
Bu ne bicim hisse kardesim bole tik yok. Alani kendisine bagliyor. Tam sahtekarlik bu. 4.000 zararla ciktim. Haram zehir olsun beter ol insallah. Cok sovmek istiyorum ama forum musait degil. Kalanlara sabirlar olsun.
Hakkýnda hayýrlýsý olsun. Inþallah kurtarýrsýn baþka yerden. Ben hala bekliyorum mecburen zarar 7300
Sizin ki bi þey mi 27800 tl zarar yaZdý sert kayaya çarptýk spek kýlýný bile kýmýldatmýyor acaba ne zaman çýkacak bu zarar uykularým kaçtý
Yer Ýmleri