Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
))))
VIA_S10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sunu bilin 2000 donumluk arazýnýn davasý yok arsa olaylarýný pek sevmem zamanýnda su arsalardan cok cektým cunku hissedeyim ama hedefim 5 6 lar degil 2yi gorsem kacarým
Zaten 2000 donumun mahkemesý olsa yandýk kac sene surer
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Þirket’in söz konusu
itirazlarýnýn Ýstanbul Büyükþehir Belediye Meclis Komisyonu tarafýndan kabul edilmediði
öðrenilmiþtir. Þirket plan notu tadiline iliþkin kararýn iptali talepli olarak dava açmýþ olup dava bilirkiþi
inceleme aþamasýndadýr. Dava dosyasý idari nitelikte olup duruþma tarihi yoktur.
Hayatým mipazla gecti benim 2010 dan beri investingte pek sevmezler beni dogrularý negatif yonlu paylastýgým ýcýn hep olumlu dusunený sevmem tavancýyýda sevmem tabancýyýda sevmem o forumda cok oldugu ýcýn hep sevýsýyoruz
Yukardaký yazým fýnasal rapordan alýntýdýr 60 sayfa usenmedým okudum
Seviyeli ucmadan sevgýlýsýne laf soyletmeyen erkekler gýbý býr sevdanýz varsa mipazda anlasamayýz ama grafýge ýnanýr destege dýrence birazda olsa saygý duyarsanýz arada sýrada konusurz
Yer Ýmleri