Mipaz spk ya sunulan rapor geldi finansal dipnotlara bakiyorum suan bakalim hayirliisi
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mipaz spk ya sunulan rapor geldi finansal dipnotlara bakiyorum suan bakalim hayirliisi
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskisi gibi asagi yukari mahkemenin verdigi degeri yansitmamislar m2 olarak
Son düzenleme : twiztaz; 20-02-2020 saat: 02:31.
Deðerli Ortaklar,
Ben ve bu forumda benim gibi eski olanlar, Mipazý her yönüyle ve nihayetinde üzerinde konut+ticaret ünitelerinin yapýlacaðý günü hedef alarak çok kapsamlý düþünüyoruz.
Toplasak 3-5 kiþiyiz.
Bizim dýþýmýzda, 1.500.000 civarý yatýrýmcý var tahmini...
-9.632.177 TL den +85.521.457 TL ye yükselmiþ bir kar rakamýný görecek bu mecra....
Son günlerdeki harekete neden olanda bu durumun birilerinin kulaðýna kaçmýþ olmasýndan kaynaklanabilir.
Þahsen ben, MÝPAZ topraðýnýn m2 sini çok çok daha fazla edeceðini düþünen biriyim, ama Þirket adým adým, kaplumbaða sabrý ile hareket ediyor, biz tavþan gibi olsun istiyoruz...
Piyasa iþini bilir, bu kar rakamýný deðerlendirir, muhtemelen yükselir... Ben hancýyým, tekkeyi beklemeye devam edeceðim, imar koþullarý lehimize sonuçlanana ve üzerinde proje yapýlana kadar Mipaz ortaklýðým az çok, çok az devam edecektir, Allahým izin verdiði sürece...
19 Mart mahkeme duruþmasý, Ýdare mahkemesindeki konut+ticaret lajantý davamýz ve toðraðýmýzý gerçek deðerine ulaþtýracak diðer geliþmeleri sabýrla bekliyorum.
-9 dan, +85 bakalým nasýl fiyatlanacak...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hayýrlýsý bakalým ...........
Þuan eslesme tavan gozüküyor ama eslesmelere pek guvenilmez.
Bu marþ böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.
Bu forumda oluþan beklentilere göre ve þirketin potansiyelini ve gizli deðerlerini bilen Sn. Temel Analiz arkadaþýmýz (ben de ayný düþünüyorum) yatýrýmcýlar için büyük balýk bu deðil, yani umulana göre çok düþük bir deðerleme rakamý (m2 170 TL civarý) ama , tipik sadece kara bakan kiþiler için zarardan 85 mln net kara sýçramasý da ilginç gelebilir.
Þu an en önemli handikapý son 3 ayda hissenin grafik olarak % 100 civarý yukarýda olmasý.
Hissenin sahibi olduðunu tahmin ettiðimize göre, bu durumu dengeleyecektir sanýrým.
Seans açýlýþýný bekleyelim görelim bakalým.
Hayýrlý olsun.
3.20 ustune atýp kalmalý kalýrsa devamý olasý bugun bir tavan bakalým ytd
Coin. 119 820 065
VIA_A3_Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýsteyen karý çepine atsýn, veya anasýný verip kar kadarýný tutsun...
Yer Ýmleri