Biotrend'in bağlı ortaklığı Doğu Star Elektrik'in işletmecisi olduğu İnegöl Biyogaz Tesisinin kurulu gücü 4,242 MWe kapasiteye ulaştı
15/04/2022 06:24:00
Biotrend'in bağlı ortaklığı Doğu Star Elektrik'in işletmecisi olduğu İnegöl Biyogaz Elektrik Üretim Tesisinin 2,800 MWe olan kurulu gücünün 4,242 MWe ye çıkarılması için kısmi kabul işlemi gerçekleştirildi.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimizin bağlı ortaklığı Doğu Star Elektrik Üretim A.Ş'nin işletmecisi olduğu İnegöl Biyogaz Elektrik Üretim Tesisinin 2,800 MWe olan kurulu gücünün 4,242 MWe ye çıkarılması için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 14.04.2022 tarihinde kısmi kabul İşlemi gerçekleştirilmiştir. Halihazırda 2,8 MWe kurulu güç kapasitesinde olan tesisimiz, yapılan kabul işlemi neticesinde 4,242 MWe kurulu güç kapasitesine ulaşmıştır. Bu kapasite artışı ile birlikte, Şirketimizin toplam kurulu gücü 90.7MWe'ye ulaşmıştır."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1020863
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri