Park Elektrik baðlý ortaklýðý Konya Ilgýn, Yener Lojistik ile dekapaj iþi için sözleþme imzalanmasýna karar verdi
06/03/2023 06:23:30
Park Elektrik baðlý ortaklýðý Konya Ilgýn, Yener Lojistik Madencilik ve Ýnþaat Ticaret Limited Þirketi ile (+/-) %20 toleranslý toplam 7.000.000 metreküp dekapaj iþi için sözleþme imzalanmasýna karar verdi.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þöyle denildi:
"Baðlý ortaklýðýmýz Konya Ilgýn Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Þ.'nin Yönetim Kurulu; Konya Ýli'nin Ilgýn ilçesindeki linyit sahasýnda 2019 yýlýnda hayata geçirilmiþ olan ön madencilik planlamasý kapsamýnda, sahada devam eden kömür üretim faaliyetleriyle ilgili olarak, 2023 yýlý için planlanan dekapaj çalýþmalarýnýn gerçekleþtirilmesi için Yener Lojistik Madencilik ve Ýnþaat Ticaret Limited Þirketi ile (+/-) %20 toleranslý toplam 7.000.000 metreküp dekapaj iþi için sözleþme imzalanmasýna, sözleþme baþlangýç birim dekapaj fiyatýnýn 37 TL/metreküp olarak belirlenmesine ve sözleþmede belirlenecek þartlar doðrultusunda baz fiyatýn eskalasyona tabi tutulmasýna karar vermiþtir."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri