CW Enerji, CW Storage Enerji AÞ unvanlý yeni þirket kurulmasýna karar verdi
04/10/2023 06:21:00
CW Enerji, CW Storage Enerji AÞ unvanlý yeni þirket kurulmasýna karar verdi.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þöyle denildi:
"Þirketimiz Yönetim Kurulu, 3 Ekim 2023 tarihinde; Þirketimizin, Lityum pil ve bataryalar, ýsýl pil, yakýt pili, pil/batarya laboratuvar test sistemleri, enerji depolama sistemleri ve iletim sistemleri, enerji depolama amacýyla sunulacak batarya hücresi, pili, modülü, paketi, batarya yönetim sistemi, pil/batarya laboratuvar test sistemleri, konu ile alakalý türlü elektrik, elektronik, mekanik, kimyasal ürünler ile ilgili Ar-Ge (ürün araþtýma, geliþtirme ve test) faaliyetlerinde bulunmak, Ar-Ge faaliyetleri sonucu ortaya çýkan tüm ürün, sistem, malzeme, mekanik ve kimyasal aksam, elektronik kart, yazýlým ve sistemin iç ve dýþ ticaretini yapmak, servis ve bakýmýný saðlamak vb. amaçlarla CW Storage Enerji A.Þ. unvanlý, 250.000,00-TL (ÝkiyüzellibinTürkLirasý) sermaye ile yeni þirket kurulmasýna ve yeni kurulacak þirketin sermayesine %100 oranýnda sermaye payý ile iþtirak edilerek tüzel kiþi ortak olunmasýna karar verilmiþtir. Bu doðrultuda þirket kuruluþu için gerekli iþlemler baþlatýlmýþtýr. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri