Kocaer Çelik, yatýrým planlarýnýn ikinci fazýnda Aliaða A1 fabrikasýnda iki ay planlý duruþ gerçekleþtirecek
03/01/2024 06:21:30
Kocaer Çelik'in yatýrým planlarýnýn ikinci fazý olarak Aliaða A1 fabrikasýnda, 5 Ocak 2024-5 Mart 2024 tarihleri arasýnda planlý duruþ gerçekleþtirilecek.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamaya göre, planlý duruþ döneminde yeni makine ve teçhizatlarýn devreye alýnmasý için revizyon çalýþmalarý yapýlacak.
Açýklamada þöyle denildi:
"Þirketimizin gelecek yýllardaki büyüme hedeflerini gerçekleþtirmek için yatýrým stratejilerimizi yenilenebilir enerji yatýrýmlarý ve yüksek katma deðerli yeni ürün yatýrýmlarý olarak belirlediðimizi daha önce kamuoyu ile paylaþmýþtýk. Bu hedef doðrultusunda, Aliaða A2 Fabrikamýzda 24 Nisan 2023 – 20 Mayýs 2023 tarihleri arasýnda planlý duruþ yapmýþ, üretim-sevkiyat hedeflerimizde hiçbir aksamaya neden olmadan yeni makine teçhizatlarý üretim hatlarýnda devreye alarak gerekli revizyonlarý gerçekleþtirmiþtik.
Yatýrým planlarýmýzýn ikinci fazý olarak Aliaða A1 fabrikamýzda, 5 Ocak 2024 - 5 Mart 2024 tarihleri arasýnda planlý duruþ gerçekleþtirilerek, yeni makine ve teçhizatlarýn devreye alýnmasý için revizyon çalýþmalarý yapýlacaktýr.
Planlý duruþ esnasýnda 2024 yýlý için bütçelenen üretim ve sevkiyat hedeflerinde hiçbir aksama olmamasý için gereken tüm hazýrlýklar tamamlanmýþtýr. Aliaða A1 fabrikamýzdaki yeni katma deðerli ürünlerin üretimine yönelik son teknolojiyi kullanarak gerçekleþtireceðimiz bu yatýrýmlarýmýz sonrasýnda, üretim ve satýþýný artýracaðýmýz katma deðerli ürünlerimiz ile þirketimizin ciro ve karlýlýðýna olumlu katký saðlamayý, küresel rekabet avantajýný ve ihracatýný daha da güçlendirmeyi hedeflemekteyiz."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri