ASELSAN, organizasyonel yapýsýný daha dinamik ve odaklý bir hale getirmek için adým attý
06/01/2025 06:23:00
ASELSAN, savunma sanayindeki öncü rolünü ve teknoloji üretimindeki liderliðini güçlendirme vizyonuyla, organizasyonel yapýsýný daha dinamik ve odaklý bir hale getirmek için önemli bir adým attý.
ASELSAN'dan KAP'a yapýlan açýklamaya göre, Mikroelektronik Güdüm ve Elektro-Optik (MGEO) Sektör Baþkanlýðý; þirketin büyüme stratejilerini desteklemek, yüksek teknolojide odaklanmayý artýrmak, oyun deðiþtirici teknolojiler geliþtirmede ulaþýlan küresel yetkinliði daha da yukarý taþýmak amacýyla; "Aviyonik ve Güdüm Sistemleri Sektör Baþkanlýðý" ve "Mikroelektronik ve Elektro-optik Sektör Baþkanlýðý" olmak üzere iki Sektör Baþkanlýðý þeklinde yeniden yapýlandýrýldý.
Aviyonik ve Güdüm Sistemleri (AGS) Sektör Baþkanlýðý görevine Mikroelektronik Güdüm ve Elektro-Optik (MGEO) Sektör Baþkaný Murat Karataþ; Mikroelektronik ve Elektro-Optik Sistemler (MEOS) Sektör Baþkanlýðý görevine MGEO Elektro-Optik Tasarým Direktörü Ýsmail Özsaraç atandý.
Ayrýca; M. Mustafa Akkul'un emekli olmasý nedeniyle boþalan Radar ve Elektronik Harp Sistemleri (REHÝS) Sektör Baþkanlýðý görevine Haberleþme ve Bilgi Teknolojileri (HBT) Sektör Baþkaný Mustafa Yaman; Haberleþme ve Bilgi Teknolojileri (HBT) Sektör Baþkanlýðý görevine Radar ve Elektronik Harp Sistemleri (REHÝS) Radar Programlarý Direktörü Yusuf Bora Kartal'ýn atamasý yapýldý.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri